Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Problem sa pretragom cizama

Kada ukacam gore u lupici Cizme 36, izadje 150 i nesto strana,.a u stvari ih ima ne samo 20. Gde su nestale sve ostale cizme?
pre 21 dana, 21:53
Pretrazite ovako: Kategorija Zene -> Obuca -> Cizme i u filterima za Velicinu iz padajuceg menija izaberite 36. Ima stotinak stranica. Dalje ako zelite mozete filtrirati i po stanju/gradu, itd. 🙂
pre 21 dana, 07:28
> sandy89: > Pretrazite ovako: > Kategorija Zene -> Obuca -> Cizme > i u filterima za Velicinu iz padajuceg menija izaberite 36. Ima stotinak stranica. > Dalje ako zelite mozete filtrirati i po stanju/gradu, itd. 🙂 Sad samo 11. Obelzila sam 36 i prva 3 stanja cizama.
pre 21 dana, 12:15
Samo kucajte u pretazi čizme 36. Ja tako tražim. Selektovanje veličine ne funkcioniše najbolje.
pre 21 dana, 12:25
> JedanVuk: > > sandy89: > > Pretrazite ovako: > > Kategorija Zene -> Obuca -> Cizme > > i u filterima za Velicinu iz padajuceg menija izaberite 36. Ima stotinak stranica. > > Dalje ako zelite mozete filtrirati i po stanju/gradu, itd. 🙂 > Sad samo 11. Obelzila sam 36 i prva 3 stanja cizama. Ne znam kako to, meni radi najnormalnije 🤷🏻‍♀️
upload
pre 21 dana, 16:17