Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Problem uplata kredita

Pozdrav, u poslednjih par meseci mi se desava da uplatim kredit u novcanik i novac se ne prikaze u novcaniku, tj. moram da pisem adminu da bi se novac prikazao u novcaniku npr 200 din i slicno. Redovno sam pretplacena na vip tj mesecno. Ne znam sta se desava da li ima neko slicnih iskustava sa uplatom kredita?
pre 3 dana, 12:48
Da li je Vama admin dodao kredite na kraju? Ja sam takođe dopunila novčanik sa 110 din. pre 4 dana i novac mi se još uvek ne prikazuje na nalogu, a uredno je skinut s računa, što ne bi bio prvi put. Poslala sam adminu skrinšot ali mi je rečeno da šaljem mejl. Na mejlove niko ne odgovara, a sad ni admin. Odustajem od plaćanja članarine i dopune novčanika na neko vreme
pre 1 dana, 04:52
Meni ni nakon 5 dana od uplate Pro plana nije aktivirana uplata i ništa ne mogu da radim,da sam se iznervirala,sve obrisala ,nešto stavila u nacrt,pisala administratoru,nikakav odgovor nisam dobila. Da li se nekome dešava da mu uplata danima nije aktivirana, a nalog izvršen i novac skinut sa računa.?
pre 1 dana, 05:52
> logika: > Meni ni nakon 5 dana od uplate Pro plana nije aktivirana uplata i ništa ne mogu da radim,da sam se iznervirala,sve obrisala ,nešto stavila u nacrt,pisala administratoru,nikakav odgovor nisam dobila. > Da li se nekome dešava da mu uplata danima nije aktivirana, a nalog izvršen i novac skinut sa računa? Meni tri meseca,pisala sam adminima,mailove slala vise puta pa cak i veceras poslala mail ali ne menja se situacija. Ja imam internet karticu i ostavim sredstva sa namerom da ce aktivirati pretplatu,medjutim ne,samo uzmu novac. I tako tri meseca🤦E vise nece moci😊 Sve sam kopirala i spremila. Pa ovo je pljacka,novac skinu a pretplatu nemam,samo tri stvari koje su inace besplatne imam. Ne da ovo nema smisla vec je ovo katastrofa. Na sajtu kopija do kopije,slike sa interneta ,clanice se zale na skinut novac a ne pruzaju uslugu,za cega sluze onda Admini kada se nemamo kome zaliti?
pre 21 sati
Jos uvek nista, poslala sam oko 50 mejlova verovali ili ne i poslacu jos toliko zbog cistog bezobrazluka u vidu ignora s njihove strane !
pre 18 sati
Resenje je samo da ih spamujemo ako iko i radi od admina vise… sto vise istih emailova i poruka samo forward..
pre 18 sati
Rešenje je da ovaj sajt prijavimo Odeljenju za visoko tehnološki kriminal,jer ako plaćamo pretplatu ili kredit,a ta usluga nam se ne aktivira ,to je prevara,pri čemu administrator ćuti i ne odgovara ni na poruke na sajtu ni na mail.
pre 12 sati
> logika: > Rešenje je da ovaj sajt prijavimo Odeljenju za visoko tehnološki kriminal,jer ako plaćamo pretplatu ili kredit,a ta usluga nam se ne aktivira ,to je prevara,pri čemu administrator ćuti i ne odgovara ni na poruke na sajtu ni na mail. Evo vidim sad novi post ovde na forumu u kome su nekoj devojci odmah odgovorili za neku prevaru. O cemu se jebeno radi???????? Jel se bira kome se odgovara ili zavisi od problema?????
pre 2 sata
Verovatno se radi o tome da Admin može da blokira/briše negativne a tehničke probleme ne može da reši već samo da prosledi problem IT-u koji to rešava. Sasvim je moguće da ne odgovaraju svakome sa "Prijava problema je prosledjena kolegama iz IT-a" a da su to svakako uradili.
pre 2 sata
Pa jel moguce da tri meseca ne rese priblem a novac skinu .Rucno mogu da aktiviraju i resen problem. Ovde se selektivno pomaze i resavaju problemi.
pre 1 sati