Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li ste spremni? Slede provokativna pitanja koja bistre glavu !

Irena, ja ne mogu samo na jedno pitanje....jer onda to ne bi bila ja......a i sva su mi zanimljiva..nikada nisam razmišljala o tome na taj način.... 1. Recimo da ste pred vratima raja i bog vas pita:“Zašto da te pustim unutra?“, šta biste odgovorili? Samo malo, malo ludila i izlazim...da ih želja mine..... [:jezik] 2. Kada ćete sami za sebe biti dovoljno dobri? Šta treba da se desi pa da sebe u potpunosti prihvatite? Da ne brinem previše o bližnjima...i da skinem sa kičme gomilu poslova i obaveza [:vrtoglav] 3. Da li je zemlja u kojoj živite zemlja po vašoj meri? Ne...... 4. Šta bi ljudi pričali o vama na vašoj sahrani? Misliš - kremaciji...Verovatno bi se i tad krstili i šaputali : Dal je normalna, pa šta joj bi odjenom [:smejuljiti] 5. Treba da umrete u ponoć. Šta biste radili u 23.45h? Sama u šumi...zaspala bi... 6. Šta mislite da stoji između VAS i potpune SREĆE? Moja luda glava... 7. Kako bilo šta ZNATE sa sigurnošću? SIGURNO znam da ni u šta i ni u kog - nisam sigurna.... [:vrtoglav] 8. Šta to malo možete da uradite da danas nekome ulepšate dan? Da ćutim........ [:smejati]
2013 10 15
IrenicaShock, bas tako. Uzelo mi je ljubav mog zivota i sada ja moram da prodajem svoje stvari da bih bar jednom u 3 meseca isla da ga vidim. :/ </3
2013 10 15
Emushka odusevljena sam [:lepota] [:poljubac] AnchiF zaista tuzno draga [:tuzan] udaljenost je velika prepreka ljubavnoj radosti... [:stidljiv]
2013 10 15
IrenicaShock, stvarno jeste. Da mi je neko rekao da ce ovako biti, ne bih ustala iz kreveta tog dana kada sam ga upoznala... [:plakati]
2013 10 15
* MarijanaReves.... Kad prikupim malo vise para,malo vise nego sto mi je potrebno,daaaaleko manje od svih para ovog sveta,radices kod mene. Ili jos bolje-radicemo zajedno!!! racunam na tebe!!! [:poljubac]
2013 10 15
Divno bi bilo , ljubac za obe [:poljubac] [:poljubac]
2013 10 15
Da imate sav novac ovog sveta i ipak morate da radite, čijme biste se bavili? - napravila bih azile za napustene zivotinje Za čim do sada najviše žalite u životu? - sto sam se odrekla najvece ljubavi, a ovo nema veze sa muskarcima ...I, kako biste tu lekciju mogli da primenite DANAS? - slusala bih mamu Da li se bojite smrti? Ako se bojite, imate li razlog za strah? - da, posto sam do neke 14-te godine izgubila pola porodice Recimo da ćete sutra izgubiti sve što imate. Kome biste otrčali u naručje? Da li ta osoba zna koliko vam znači? - mama i sestra. sestra zna, ona je andjeo. mama ne znam da li zna, ali trudim se da shvati Šta biste promenili da sada saznate da ste besmrtni? - pa nista, ssmorila bih se da gledam kako oni koje volim nisu... Recimo da ste pred vratima raja i bog vas pita:“Zašto da te pustim unutra?“, šta biste odgovorili? - ne bih odgovarala. ne verujem da bog ne zna odgovor Kada ćete sami za sebe biti dovoljno dobri? Šta treba da se desi pa da sebe u potpunosti prihvatite? - kad otkirjem, recicu. Da li je zemlja u kojoj živite zemlja po vašoj meri? Šta bi ljudi pričali o vama na vašoj sahrani? Šta biste promenili kada biste saznali sa 100% sigurnosti da bog ne postoji? Ili, ako ne verujte u boga, šta biste promenili da saznate da bog provereno postoji? - nista. ja biram da budem koliko toliko dobra osoba, ne zato sto mislim da mi religija tako nalaze Treba da umrete u ponoć. Šta biste radili u 23.45h? - pozzdravila se sa mamom, sestrom, psom i prijateljima Šta mislite da stoji između VAS i potpune SREĆE? - JA! Kako bilo šta ZNATE sa sigurnošću? - ja nista ne znam sa sigurnoscu.
2013 10 16
1 2