Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena dešavanja /

Devojke, dobrodosle :)

CESTITAM DRAGA I ZELIM TI PUNO USPEHAAAAAAAA [:lepota]
2013 10 30
Čestitke i od mene! Videh na slikama onog drvenog žabca što "priziva" novac, hihi, slatko! [:lepota] Uživaj u radu, a parice nek' se množe! [:lepota]
2013 10 30
Hahaha drago mi je da je jos neko pored mene video pare Hahahha
2013 10 30
'fala zene moje drage [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] Ti Gal ne zezaj za pare, prvo si pare videla na fotki [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 10 30
Odmah skeniram zelenis hahaha To je urodjeni radar [:smejati]
2013 10 30
Imam i rotkvice ovde u ostavi, njih nisi zapazila naravno, uzela danas kad sam isla do prodavnice zdrave hrane po slatkise [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] hahahhahahah
2013 10 30
Da je burek pa da zapazim haha, mada rotkvice i balzamiko njamii
2013 10 30
Eeeeeeeeeee, za tebe imam extra burek u pekari do lokala [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 10 30
U tom slucaju eto meni novog omiljenog mesta :)) Radza+dzo+burek
2013 10 30
Eto, mogla bi sutra da banes i poneses radzu hahahahahhahahahhahah Salu na stranu, nisam htela da uzimam neku skart po pijacama, a cekam da mi mama md da neku dunju
2013 10 30
Koliko ti tek imas odece kod kuce ako ti je sve ovo za prodaju [:sokiran] Inace, cestitam [:lepota]
2013 11 22
Hhahahhahahah ako ti kazem da su mi dosla jos dva stendera posle otvaranja, i da opet imam manjak mesta??? [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] Imam tri pune torbe vece stvari koje nemam gde. I manijak sam inace za stvari, moju obucu kad je md trebao da prebacuje, rekao je da MORAMO duze da ostanemo u stanu jer mora da odmori [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] A samo da ti naglasim da je obuca sa mog naloga moj visak, i to je samo LETNJA. [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 11 22
1 2