Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Glavobolja?

U poslednje vreme imam nepodnosljive glavobolje. Tako su jake da me boli i kad trepcem. Nekad mi zuji u usima. Cula sam da su glavobolje ceste kad je promena vremena. Da li jos neko ima problem sa bolom u glavi i kako ga otkloniti? *Hitno mi je jer moram da ucim celu noc. [:tuzan]
2013 11 14
JA!!!!! ne mogu da spavam, kad zaspim budim se, boli me sta god da radim, cak i kada meditiram. ali, to je meni od nedostatka gvozdja i plus nenormalnog vremena.
2013 11 14
Gorka kafa i limun iscedi u čašu vode, ali bez šećera.
2013 11 14
Takodjee! [:sokiran] Popila sam celu kutiju paracetamola za dve nedelje! E sad,ja nekad imam pritisak pa je zato. Medjutim mislim da je zbog očiju,non-stop zurenje u komp... Jesi li bila kod oftamologa?
2013 11 14
ali kafa razdrazuje nervni sisterm, tako a ne znam koliko je pametno piti je, posebno nakon 4, 5 popodne....
2013 11 14
idi do ocnog lekara\ mozda ti trebaju naocare dugo si nad knjigom i kompom popij cafetin pozzz ili malo limuna i kasike sirove kafe
2013 11 14
I meni je isto tako. Pre dva dana sam imala nagon da povratim od bola u glavi. Ja ne znam šta meni fali. [:plakati]
2013 11 14
123456 ne znam, meni prija kafa kad god, imam nizak pritisak [:osmeh]
2013 11 14
kofo, ništa ti ne fali [:osmeh] Ove promene vremena su užasne.. evo danas je bilo 8 stepeni oko 4 popodne, toliko je bilo hladno da su me sinusi zaboleli. Sutra i narednih dana opet toplije.. ovo su najgori prelazi, niti je jesen, niti zima... Dok ne počne prava zima, moraćemo da izdržavamo ovako.. ja sam strašan meteoropata, ali uvek se tešim: ako mogu stare babe & dede, mogu i ja ;) Mnogo tečnosti uzimaj.
2013 11 14
kitty i ja imam nizak pritisak i pijem je, ali se trudim da ne popijem vise od dve dnevno. devojke, nemojte samo da pijete tablete, nego malo istrpite, napunite kade, probajte da se opustite, procice vec.
2013 11 14
Bila sam kod oftamologa kad sam radila preglede za vozacku, sve super. A i na sistematskom skoro su mi pregledali pritisak i bio je super. Nekad umem po 12h da provedem na faksu i praksi i nakon takvog dana, a skoro svaki je takav, ja da se srušim. Popiću kafu evo, ali mi muka kad pomislim na bilo šta. [:tuzan]
2013 11 14
moja mama je u poslednjih par meseci imala nocu uzasne glavobolje, probude je oko 3-4, pije raptene i nista, dok pre jedno 2 nedelje nije otkrila da ima visok pritisak! otkad je pocela da pije lekove za pritisak nema vise glavobolje..
2013 11 14
da se pojasnim oko kafe... pre 2,3 godine sam morala da prestanem da je pijem jer sam imala aritmiju i anksioznost, a pila sam po 6 solja dnevno. i onako na suvo meni lekari zabranise kafu. 3 dana sam se tresla, nisam isla na posao, mislila sam da ce mi glava explodirati, samo sam lezala u mraku. znam da zvuci blesavo, ali kafa stvara takvu zavisnost da se sada plasim ako popijem vise od 2 male solje. i to jednu kada ustanem, a drugu samo ako se vidim sa nekim, ako sam sama pijem caj, neki sok iz zdrave hrane ili samo vodu.
2013 11 14
Ja mislim da je glavni problem sto si zamenila dan za noc, pretpostavljam da ucis stalno nocu, onda danju spavas itd [:tuzan] zar ne? [:osmeh] Vreme utice na mnoge, ali uz zdravu ishranu, fizicku aktivnost ne bi trebalo da bude problema :)))
2013 11 14
imam problema sa okoštavanjem vratnog dela kičme, mada ni drugi delovi ne zaostaju, jer dosta sedim za računarom dok prevodim ili sam nakrivljena na jednu stranu dok šminkam. probala sam svakakve mazalice i masaže, sva ta pomoć je kratkog daha. od nedavno idem na terapije na MIGUN krevetima i osećam se sjajno. pristiskaju se akupunkturne i akupresurne tačke, oslobađaju energetski čepovi, kugle od žada greju, te opuštaju nerve. apsolutno sjajna stvar.
2013 11 14
1 2 3