Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Na ovom sajtu ima divnih i dobrih ljudi!

Predivno [:lepota] Ja i mojim kupcima ubacim bombonu u kesu,cokoladicu... Volim da obradujem kupce. [:stidljiv] [:stidljiv]
2013 11 21
Baš lepo od nje. :)
2013 11 21
najs [:lepota]
2013 11 21
Ima divnih ljudi,mane je jedna clanica toliko danas odusevila da sam joj poklonila jaknu! [:osmeh]
2013 11 21
Jedna devojka je htela razmenu kod mene ali ja nisam nista nasla kod nje sto mi odg,i pitala sam je da joj poklonim tu krpicu ona mi se posle nije javila [:sokiran] ako vidi ovo neka se javi,rado cu joj pokloniti kosuljicu ja sam za svaki dogovor i rado cu pokloniti nesto sto je moje da znateee [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 11 21
Hocu i ja kremu! Hahah, salim se [:stidljiv] Ovo je divno!!! [:lepota]
2013 11 21
ima,ima [:lepota]
2013 11 21
Jao predivno....povratili ste mi veru u dobre ljude,jer sam strasno razocarana u poslednje vreme [:tuzan] Svaka cast [:lepota] [:lepota] [:lepota]
2013 11 21
ValentinaD blago tebi, ja tek sada gubim nadu. Ovde je opsti haos, par clanica vileni kao da im je tatko ostavio sajt u amanet [:smejuljiti]
2013 11 21
[:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 11 21
Jaooo na bukvalno svakoj temi moraju dezurni kukaci da se jave i da nam saopste, kako je opsti haos i da je stala prodaja. Aj ne smaraj. Divna tema i divan gest devojke, sve pohvale. [:lepota]
2013 11 24
1 2