Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Tema: Osobe koje nose prirodno krzno su iste ko one koje skidaju to krzno sa nevinih zivotinja!

Samo cu jedno reci: '" No comment" ! Peace!
2013 11 29
Mogu samo da kazem da sam postavila video, da bi neki koji su ZA prirodno krzno, shvatili sta nose. Ako neko ima srca nece nositi, ko nema nosi. To samo pokazuje ko je kakva osoba. Zamislite da vama neko dere kozu... UZAS!!! Ne nosim prirodnu kozu, niti krzno i iskljucivo sam pocela da jedem samo piletinu, a pokusacu i to da izbacim. TEMU PODRZAVAM U POTPUNOSTI!!!
2013 11 29
Ja nisam gledala video, jer nije isto da gledam npr cincilu i lisicu koja jede ljude [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] A samo piletina, pa i to jadno malo zuto pile jedes, ako nista drugo, ja ne vidim razliku. Sta kao, pile vredi manje od praseta ili teleta? [slika:ea2fb0de-fd5c-4326-9490-13debb57f509] A kad smo kod bunde od lisice npr, ta ista lisica bi mene prozdrala da me vidi u sumi negde, sto ja da je ne nosim onda? Ili vuk.
2013 11 29
a evo ti ovo pile kako zavrsi da bi se pojelo. [slika:e6ca2b0e-3c4b-4498-b091-a428f3790c96]
2013 11 29
Ja kazem jedem jos uvek, ali cu prestati. Pa kad covek ubije lisicu, to je vama super, a kad ona nekog prozdere (kako ti kazes), onda je to tuga. Kako da ne. Tako i treba kad su ljudi stoka.
2013 12 02
Tuzno je da ta lisica pojede coveka, covek je iznad u lancu ishrane. I iskreno, boli me uvo za lisice i vukove. Niti ih volim, niti me vole, a vlada zakon jaceg. A to jasno pile, sta cemo sa tim sto ono ne moze da te povredi??? Nije ista relacija pile-covek, i vuk-covek.
2013 12 02
1 2 3