Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Usluge ulepšavanja /

Kućni preparati, recepti za ljepotu! Šta pravite kod kuće?

Ubjedljivo najbolje je ono što možemo same da pripremimo! Najbolji ever ever piling pravim sama! Stvarno pomaže! [:lepota] Koža mi "bidne" super glatka! Šta vi pravite? Dajte neke recepte? [slika:30139f22-a734-46fc-9250-34ec82b8f5bc] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 12 04
Dobra fora za piling, bez recepta. [:jezik] [:jezik] [:jezik] [:jezik] Ja ne muckam nista, ali cu da spijuniram temu [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati]
2013 12 04
Maska od banane [slika:806d1acb-10a3-4509-871b-5729b9fefcbf] 1 banana 1 kašika meda zgnječiti bananu i pomiješati sa lkašikom meda - ostaviti 10ak minuta. [:lepota]
2013 12 04
Piling recept samo za VIP članove! [:smejati] Eeeeej znaš kako je dobar! [:smejuljiti]
2013 12 04
med na facu, no way
2013 12 04
Znam za bjelance, to je za masnu kožu i mitisere, ostavi se dok se ne osuši... Ali koristim Garnier plavu masku za nečistoću... :D Bidnem fuuul [:smejati]
2013 12 04
ni sastav pilinga mi se ne dopada, sad kad ga znam. daj nesto sto se jede, a da je meso [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 12 04
Najbolja stvar je klindamicin losion,ujutru i uvece.Koze bude meka i sto je najbitnije cista.Mesec dana koriscenja jednako je 60 tretmana dermatologa .Razlika je u ceni do 400din kosta u apoteci!Probajte,pomenucete me ;)
2013 12 04
Za klindamicin znam, dermatlog mi ga je prepisao, međutim, ima raznih, neki su jači a neki slabiji... Moj sestri su prodali neki jači... Valjda apotekari nemaju pojma, pa sve prodaju kao isto... Sad koristim Lorealovu micelarnu vodu, ona mi je super [:lepota] A vidjela sam u CG Ziaja micelarnu vodu i kreme, u SRB ih nema još ili nijesam vidjela... Jedva čekam da stignu! [:lepota]
2013 12 04
Klindamicem od 2posto rastvora.Termalna je isto dobra za svakodnevno koriscenje.10 min drzati na kapcima 2 kolutica krastavca a posle toga 5 min kesice od caja od kamilice i na kraju preci korom od limuna ispod ociju i po kapcima.Super je za antistres i protiv podocnjaka i umora.
2013 12 04
* Klindamicin.Dobra maska za lice je i kvasac.Najbolje su prirodne.Mada sve je stvar genetike.Moja baka sa oceve strane se pazi i licka od kada znam za nju pa izgleda 10god starije a baka sa mamine samo jednom godinje napravi piling i ima bebi ali ne izmisljam bebi lice u 65oj! [:osmeh]
2013 12 04
Čaj od kamilice sam i ja koristila! Skuva se i natopi se peškir i drži na licu što duže... Jedino što me mrzi da držim, al zakon je! [:lepota]
2013 12 04
Piling - pavlaka + morska so [:lepota]
2013 12 04
Ja pravim piling od soli i maslinovog ulja, odlican je. A kada su mi usta suva i ispucala stavim "masku" od meda i mleka i posle budu savrsena [:lepota] A zube perem sodom bikarbonom pa posle toga pastom za zube
2013 12 04
Med je odlicna stvar, svaka cast . Ja nekad samo premazem medomi ostavim tako 10-ak min i isperem toplom vodom. A dobar je i za usne [:osmeh]
2013 12 04
1 2