Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Cujem prica se o laznim ocenama...?

cath normaaalno [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] Aaaha! Snezo sad si u'vaaacenaa [:smejuljiti]
2013 12 06
Ja sam imala dve tri saradnje vrlo uspešne devojke se posle toga nikad ulogovale nisu. Ja svakako dobila parice ko će da misli da je lažni nek misli :) Naravno ostala sam uskracena za nekoliko. Bože moj... A sećam se da je jedna od najaktivnijih članica napisala na forumu da daje po dva utiska kada radi razmenu. Tako da ima i toga...
2013 12 06
BojanaMazo, nemoj sad tebi da ostavim utisak, pa da i ti imas lazni! [:smejuljiti] [:smejati]
2013 12 06
Ma dala sam i ja Spooki 10 neutralnih i po jedan prodavac/kupac, ali ne pricam o tomeee, vec da devojke prave lazne profile da bi imale sto vise [:stidljiv]
2013 12 06
Mislim da me nisi razumela -za jednu razmenu ostavlja utisak i kao prodavac i kao kupac. Samim tim i dobija dve ocene za jednu saradnju.
2013 12 06
Ou ima i toga znaci?! [:sokiran]
2013 12 06
Da, da "lažno podizanje rejtinga" navodno zabranjeno
2013 12 06
Mene neke clanice nisu ni ocenile, a kupovina je bila u pitanju i sve je na brzinu odradjeno. Bukvalno smo razmenile podatke i sutra su mi slale paket. Jednom sam kupila dvoje koznih cizama, i uopste nisu bile jeftine, devojka mi je poslala pouzecem i platila sam cim mi je kurir doneo. Iskreno, ni sama se ne bih usudila da posaljem paket u tolikoj vrednosti, s obzirom da tad nisam imala utisaka jer sam se tek registrovala. Ni traga od utisaka, ali i ona je bila nova. Ocenila sam je posle mesec dana, kada sam skontala pravila. Bilo je i toga da kupim po 3 predmeta od jedne clanice, posaljem joj poruku da ostavi utisak, ali nisam dobila ni odgovor, a ni utisak [:sokiran] Bezveze, a bas smo se brzo sporazumele.
2013 12 06
Ja nikad nisam to radila jer nije potrebno. Bas naprotiv, jedva cekam kad kupim ili prodam nesto da dobijem utisak jer je zasluzen, ma koliko to glupo zvucalo. Decko mi se svaki put smeje kad smaram kako jedva cekam da se taj neko uloguje i da mi ostavi utisak jer sam onda iz nekog razloga mirna. [:smejuljiti] Lazni utisci bi me samo cinili da se osecam debilno jer zato se i zovu utisci - 'poticu' od drugih ljudi na osnovu tvog rada i ponasanja, kao i komunikacije. Lazne ocene imaju samo poentu da podignu rejting, ali nista vise od toga. A ako ce neko podizati lazno rejting onda treba zaista da se oseca glupo. Po meni, moje misljenje. A inace sam dobila samo jedan utisak samo tako od nekoga koga zaista ne znam, za prodavca, neka Dajana bese ja mislim, napisala je ''Meseceva najboljaaa'', valjda me zna sa Ask.fm-a, nekog glupog sajta na kojem se non stop zezam i pevam na snimcima, ali i to mi nije bilo jasno jer nema poente da mi da utisak, mogla je samo da mi se javi, al' ajde, sta sad. Hah, ne zalim se. [:smejuljiti] Cath - '' Džabe im taj utisak kada za njega nisu dobile pare niti neku novu garderobu! Neka im taj utisak, meni dajte pare, da znam za koliko gubim vremena ovde! '' Realno. [:smejuljiti]
2013 12 06
Smesno [:osmeh]
2013 12 06
Mesečeva, da nemamo istog dečka? [:jezik] I meni moj priča, a svaki put kada treba da ide sa mnom u poštu sa pošaljem, pita me: Koliko to košta? Daj ja ću da ti otkupim sve. Ja mu kažem: A neee, ne mogu onda da dobijem utisak. [:lepota] [:lepota]
2013 12 06
Hahahahahahahaha, slicno je i kod mene. On svaki put hoce da ide u postu umesto mene da posalje paket ili da ga podigne sa mojim pasosem, a ja ne dam. Samo kad bas ne mogu. Hahaha. Ee kakve su samo dobrice, a nama bitniji utisci. [:lepota]
2013 12 06
Pa onda kad brojite.. hmm imam 5 pa 6 pa 7..opa evo 2 danas ,sutra jos jedan a pekosutra 2 aahahah [:jezik]
2013 12 06
Eeeeeeeeee, kada bih imala toliko, verovatno bi išao sa mnom. [:stidljiv] Devojke, odoh u krevet. Laku noć. [:poljubac]
2013 12 06
Hahaha. Eee.. :') Laku noc i od mene. :*
2013 12 06