Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Cujem prica se o laznim ocenama...?

Xaxaxaxaxa ovo mi ne bi palo na pamet nikad,ali Boze moj,ima nas svakakvih [:vrtoglav] [:smejati] Cak mi fali jos koji utisak sa pocetka kad nisam toliko obracala paznju na to [:stidljiv] [:smejati] Sto se tice generalno necijih utisaka i svakakvih prica u poslednje vreme,treba obratiti paznju i ko je ostavio te otiske odredjenoj clanici i nema zabune,prosto je [:osmeh]
2013 12 06
Džabe im taj utisak kada za njega nisu dobile pare niti neku novu garderobu! [:smejuljiti] Neka im taj utisak, meni dajte pare, da znam za koliko gubim vremena ovde! [:smejati] [:smejati]
2013 12 06
@Cath [:smejati] [:smejati] daaaaajteeee mi novceeeeee [:lepota] [:lepota] [:smejati] [:smejati]
2013 12 06
Otisak prsta na to mislis? [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 12 06
@Bojana nesvesno si/smo dale losu ideju potencijalnim clanicama sajta,veruj mi [:plakati] [:plakati] [:smejati] [:smejati] [:smejuljiti] ...ipak ovde ima SVAKAKVIH [:uplasen] [:sokiran] [:keziti]
2013 12 06
Ejj,ne zaboravi i kao prodavac i kao kupac [:jezik]
2013 12 06
E sad kad si napisala 100% ce da ukradu [:tuzan] [:smejati]
2013 12 06
Xaxaxaxaxa kontam gledaju temu,a usput se vec ocenjuju i grohotno smeju [:uplasen] [:smejati] [:smejati]
2013 12 06
Hahahahahaha, to su članice koje došle dnevno da sebi podižu rejting! [:lepota] Ne znam za njih, ja sam došla da zaradim nešto, a i kupila sam jedne cipele. [:smejati] Mnogo mi se sviđa što ću u subotu da izađem u grad, a neće njih 25 da ima iste. [:lepota]
2013 12 06
[:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati]
2013 12 06
Aaaa zato one pitaju zasto mi se rejting ne podize a ja prodala sama sebi [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 12 06
BojanaMaza, je l' imaš dva novčanika? [:osmeh]
2013 12 06
Pitam da, ako nemaš, obavezno kupiš da bi mogla da prebacuješ pare iz jedan u drugi kada kupiš nešto od sebe! [:smejati]
2013 12 06
Ni na kraj pameti mi nije bilo, da sebi ostavljam utisak. To je bezveze, mnogo duze sam clan na Limundu, nego ovde. Sve sto tamo nisam radila, ne radim ni ovde. Glupo je.
2013 12 06
A dobro, lazni utisci se lako primete, ako se pogleda profil tih koji su dali ocenu, fazon, ako oni nemaju ni jedan utisak. Bar ja po tome gledam, mada, kod mene ima clanica koja ima samo jedan i to moj utisak,deluje kao laznjak, a stvarno sam joj prodala narukvicu. [:keziti]
2013 12 06