Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Mirise na prevaranta?

Ovako, desila mi se jedna situacija (koja moze, a i ne mora da bude takva), pa zelim Vase misljenje... Javila mi se clanica pre 4 dana i pitala me da li su jos uvek dostupne naocare iz Avona koje prodajem. Ja rekla da, i ona me je pitala da li moze za 500din (da spustim cenu za 100din). Ja sam pristala, i rekoh joj da prvo ide uplata Post Netom, i da ostavi podatke da joj posaljem cim stigne novac. Zatim mi je rekla: "Postoji mogucnost da za vikend dodjem u Nis, znacu veceras da li dolazim ili ne. Jel mozemo da se nadjemo ako dolazim da obavimo razmenu? [:osmeh] " Tek tada sam usla u njen profil i videla da nema ni sliku, ni utiske, ni lajkovane stvari, nista bukvalno. Kao da je neko napravio taj profil da bi mene proveravao... Sto mi nije jasno zasto, jer se ni sa kim nisam zamerila. I sada, ja joj odgovorim da moze, ali ukoliko licno ne budem mogla, poslacu nekog umesto mene da joj donese naocare. I TAJAC! Od clanice vise ni reci... Sve mi je bilo jasno, da je to trik da me navuce na vidjenje uzivo. Zasto, ne znam. Ko zna ko se krije iza tog profila... 2 dana nakon toga ja za svaki slucaj, da bih samoj sebi dokazala da nisam paranoik, posaljem poruku "Sta ste odlucili za naocare?", racunajuci, ukoliko je osoba normalna i zaista zeli da kupi, javice se makar sa onim "Predomislila sam se" (iako danas svasta pitaju i traze pa se nikad vise ne jave), medjutim, nema odgovora, a evo sada sam joj usla na profil, vidim poslednji log in pre 4 dana, znaci tada kada je meni poslala poruku... Da li sam ja paranoicna ili je i Vama ovde nesto sumnjivo?
2013 12 09
Meni je tako pre dve nedelje jedan dao neutralnu ocenu i vise se nikada nije ulogovao na sajt... [:vrtoglav]
2013 12 09
Ako se nisi svadjala na forumu ili zamerila nekome, moguce je da je samo odustala. :)
2013 12 09
pa moze a i nemo ra biti, naravno da bismo svi posumnjali....ako postoji i najmanja sumnja nemoj to da radis.....ponudi joj da joj posaljes postom i tacka, nema nijedan utisak, niti sliku itd.....sa takvima moras oprezno!
2013 12 09
Zašto bi ti poslala poruku da se vidite lično da joj je na umu prevara? :P Jedino ako neko nije hteo tebi nešto nažao da učini, pa mu je bilo lično ti da dođeš, al čisto sumnjam. Nije te prevarila, nije ništa, zaboravi to [:osmeh]
2013 12 09
Definitivno je sumnjivo. Mozda neko zeli da Vam, ne daj Boze, naudi. Zato mi je i cudno kada ste izvesnoj osobi rekli da cete poslati nekog ako ne mozete Vi licno a ona "isparila". Budite pazljivi. :)
2013 12 09
Meni se cesto slicne situacije desavaju i jaaaako vodim racuna kada treba sa nekim da se nadjem... Ovde ima puno njih kojima je izgleda jako dosadno u zivotu :/ Kako se zove profil, cisto da obratim paznju?
2013 12 09
Hvala Vam, cure, neizmerno. [:osmeh] Koliko ljudi, toliko cudi, ja sam po prirodi veoma obazriva, cak ponekad i preterujem, pa sam zato zelela Vase misljenje, a ne ljudi iz privatnog zivota, jer Vi ovde prodajete, pa znate odlicno kako je i sta moze biti sumnjivo (ili ne) [:osmeh] PinUp, nisam mislila na prevaru vezano za sajt, vec tipa da se krije neki bolesnik koji je zeleo da me navuce da se licno vidimo, jer je vec bilo slucajeva na sajtu kada su cure maltretirali zbog fizickog izgleda. Meni je postalo sumnjivo kada sam rekla da ce neko doci umesto mene, a clanica naprasno isparila, nije mi nista vise slala nakon toga, a poslednji log in joj je od bas tog momenta kad je meni slala poruke. Znaci da 4 dana nije ulazila/ulazio na sajt, kao da je poenta ulazenja bilo da se javi meni. Nikome se nista slicno nije desilo? Hvala svima na odgovorima... Ima nas raznih, ja sam samo zelela jos neko misljenje. [:osmeh] [:poljubac]
2013 12 09
Nema na cemu, uvek! [:lepota]
2013 12 09
Ja sam se jednom nasla sa jednom clanicom koja je imala utiske a ispostavilo se da je psihopata, tako da nema pravila... nalazite se uvek na nekom javnom mestu, gde ima dosta ljudi [:uplašen]
2013 12 09
Kako? [:uplašen] Nemoguce, pa o cemu se radilo? Mozes li da mi napises? Strasno...
2013 12 09
Kako se ispostavilo da je psihopata? [:uplašen] I meni je ovo sumnjivo, da se predomislila ulogovala bi se na sajt i trazila bi stvarcice od drugih clanica...
2013 12 09
Ok, znaci slazemo se svi da ipak nisam umislila. [:jezik] [:osmeh] Uzas, danas ima svega - bas covek treba da pazi...
2013 12 09
Necu o tome javno, a kada se to desilo bila je i tema.. u svakom slucaju vodite racuna [:vrtoglav]
2013 12 09
Meni se nedavno devojka javila da zeli narukvicu i ja joj odgovorim moze kakp zelis da ti posaljem..odgovor nisam dobila 7 dana,udjem na profil ono prazno,nista..Nakon 7 dana se javi da posaljem kako god ja zelim :-o a nije napisala ni adresu niti ista.Nisam joj odg.imam utisak kao da me neko zeza.Prevarot me ne moze posto ne saljem pre uplate al ocigledno da se sprda.Bas cu joj odgovoriti da vidim dal je ozbiljna ili zeza
2013 12 09
1 2