Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

silikonske lepotice ♥

Eh, sad, i to "normalan" je relativan pojam. :D Ja, recimo, ne smatram da sam bas cista, ali tek ne bih bila da gledam ovo djubre kojim nas truju preko "carobne kutije", pa pokusavam da na taj nacin sacuvam ovo malo zdravog razuma sto mi je ostalo. xD
2013 12 14
Doduše, smatram da je ova zemlja odavno propala nažalost. Jer pre ili kasnije većina intelektualaca su odvajkada išli i ići će 'preko'.
2013 12 14
Nisi ni svesna koliko si normalna u svetu u kom niko nije normalan xD
2013 12 14
Murderdolly, nisu, ima ih jos, malo i napadaju ih sa raznih strana, ali tu su.
2013 12 14
U pravu si Therefore, meni su one sa slike nakaze, možda sam i ja nekome nakaza, to je sve normalno i svakodnevno. Nešto oko čega se ne treba preterano uzbuđivati. Ali je očigledno kad je neko pun kompleksa, i to nije nikako normalno... Zar bi bilo koja od vas volela da im se dete ugleda na JK i njima slične?
2013 12 14
Ne mora biti grozno, a jos manje ruzno.. Zaista samo u granicama normale.. Ne podrzavam, iskreno, ali imam premale grudi.. Nekako jos uvek ne razmisljam o silikonima, iako sam punoletna.. Ne vidim u njima manu, vec mogucnost da spavam na stomaku! [:lepota] :D Mislim da me niko ne shvata ozbiljno kada kazem da su mi A korpice velike.. Zato prilazem fotku slikanu u narednih par minuta.. :D
2013 12 14
Andjela1994, dobra si bas takva kakva jesi. Ako se sebi svidjas svidjaces se i pravoj osobi, nema potrebe da ugradjujes silikone. Posebna si i u tome je car. Zasto svi da imamo iste velicine grudi/usta/obraze... A na stranu sve ono o cemu smo do sad govorile
2013 12 14
"Zar bi bilo koja od vas volela da im se dete ugleda na JK i njima slične?" Daleko bilo! [:sokiran] Ali, za to na koga ce dete da se ugleda su najvecim delom krivi/zasluzni roditelji, mada tu vec zalazimo u skroz novu dimenziju konverzacije...
2013 12 14
Mislim da svi koji pljuju druge ljude imaju komplex. Mene nikad nije bilo briga ko kako izgleda i sta radi sa sobom. Svako ima svoje vidjenje na sebe i svet oko sebe. Sad ako stavis silikone glup si i nisi intelektualac ne citas knjige i slusas grand a gledas farmu. Uzas
2013 12 14
Murderdolly i MiaMiau, potpisujem svaku vasu rec!
2013 12 14
hellokitty23, izvukla si iz konteksta sve o cemu smo pricale. Uostalom, trazila si iskreno misljenje, nema razloga da se sada ljutis. :)
2013 12 14
Sto se tice silikona, podrzavam ugradnju...ako je u granicama normale, i ako izgleda lepo, sto da ne...i sama planiram sledece godine da uradim usne jer mi se ne svidjaju, ali opet svako ima pravo na svoje misljenje :)
2013 12 14
hellokitty23, zao mi je sto nisi dobila potvrdan odgovor da su silikoni lepi. Mislim da nisu. Mislim da stete devojcicama koje to gledaju bilo na njihovoj mami ili na pevaljki i da im stvaraju komplekse. Kompleksi su zlo.
2013 12 14
Uopste se ne ljutim zasto bi se ljutila :-))) svako ima svoje misljenje zato smo i drugaciji. [:osmeh]
2013 12 14
Tako je, zato smo i drugaciji. Zato i ne treba da tezimo da svi imamo iste usne i ostalo. Car je biti drugaciji.
2013 12 14
1 2 3 4 5 6 7 8