Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Prelepe plave nijanse kose SAVETI

Kakve farbe mi preporucujete za plavu kosu? Ne zelim da bude zuta a ni bela, neka onako lepa zlatna boja sa malo pepeljaste boje (takav mi je zrastak i prirodna kosa) Pomaajte do 19tog treba da idem u salon na farbanjeeee [:plakati] Pa pa panikaaa [:osmeh]
2013 12 16
ja koristim garnier 111 vec duugooo i prezadovoljna sam :) dok nisam naisla na nju svaki mesec sam menjala farbu, koristim je sigurno 2 godine :)
2013 12 16
... ja koristim still 91 prezadovoljna sam..... koristim je godinu dana... zavisi od pigmenta...
2013 12 16
Danijela jel to ona tzv "pegica"?
2013 12 16
still plavi led, bar ja nju koristim dugo i zadovoljna sam. ako hoces na sivkasto da udara, ubacis samo malo crne, ali malo velicine nokta [:osmeh]
2013 12 16
Ovako nesto mi je lepo sad cu naci jos slika pa cu vam pokazati [:osmeh]
2013 12 16
Ja koristim keune 1517 od kada sam pocela da se farbam u plavo. To je neka violet blond, a ima i nijansa 1511 koja je biserno plava. Boja mi vuce na prirodno plavu, da me i pitaju ( kada nemam izrastak) da li je prirodna boja. Ah da i farbam samo izrastak, nikada celu kosu, tako da mi je i negovana i duga kosa :)
2013 12 16
Garnier 111 :) tu sam dugo koristila i imala tu boji...sad sam malo zatamnela i razmisljam opet da se vratim na 111.
2013 12 16
Cula sam da hvale i farbu revlonissimo1000. ;)
2013 12 16
Znate kako ja se dva puta godisnje farbam ali celu kosu, kosa mi je jako dugacka i zanima me kako uspete samo izrastak da prekrijete ja sam nekako navikla celu da ofarbam :) Cini mi se da cu Garnier, najvise preporuka i siguro zanm da necu biti zuta od te farbe jer moja drugarica kada se ofarba sa njom ima sivkastu boju pa posle 2 pranja bude prelepa boja :)
2013 12 16
da, da :) to je pegica :) i ja sam ranije farbala celu ali sam odustala od toga, jako se ostecuje kosa [:tuzan] sad samo izrastak jednom mesecno [:osmeh]
2013 12 16
da li vam je nekad pozelenela kosa od bazena? [:tuzan] meni se to skoro desilo, bila sam u Prolom Banji, nikako nemojte da farbate to zelenilo... kosa bukvalno gori :(
2013 12 16
Hvala D. :*
2013 12 16
Trenutno nisam za kompom ali postavicu svoju sliku. Samo izrastak farbam ( jer ne zelim da ostetim kosu ni po koju cenu) i boja je ujednacena. Inace mi je sada bas bas duga kosa, negovana...ma odusevljena sam. Ju Daanijelaa :( pa sta si radila? Mislim sta raditi u takvim situacijama? [:sokiran]
2013 12 16
danijela nije mi se nikad to desilo hvala bogu,ali moja drugarica je plavusa i kad se vratila sa mora kosa joj je bila kao zvaka ali ja mislim da je ona ostetila kosu blansom,nema druge.. posto se non stop blansirala i farbala. nancy1885 stavi kad budes mogla:)
2013 12 16
1 2