Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Fleke od solarijuma...

Da li neka od cenjenih koleginica sa ovog sajta ima po koju mudrost za mene sto se tice ovog problema? Probala sam par kremica ali nista. Posebno je tesko zimi kad se bukvalno svaka tacka na licu vidi a posebno ti lazni brkovi (u predelu nausnica su fleke).... [:besan]
2013 12 18
mazi limunom! meni su se pojavile na moru pa cim je krenula da mi se skida boje, nestale su, uz limun naravno :)
2013 12 18
Hvalaa [:poljubac]
2013 12 18
nemoj samo limunnnn.. unistices kozu..... pomijesaj limun sa jogurtom, jeste da ce ten otici kroz nekoliko tretmana ali niti nemoj ici u solarijum.no noooo
2013 12 18
Posle ovih lazni brkova mislim da vise nikad ne zelim da vidim nijednu solarnu lampu [:osmeh] Probacu ovo i nadam se da ce se fleke ublaziti ili cak i nestati.
2013 12 19
javi kako si prosla [:osmeh]
2013 12 19
limun ne skodi kozi, ja ga koristim tako sto kriskom limuna predjem preko celog lica (imam masnu kozu i neke flekice, a u isto vreme jako osetljivu) i efekat je savrsen, sve je individualno, nikad nisam cula da limun spaljuje kozu :) :*
2013 12 20
Moja koza je bas takva! Probacu dok mi ova slava prodje pa cemo videti daje li rezultete i na mojoj felericnoj kozi!
2013 12 20