Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

Ja sam taj biser...letnja cizmica [:smejuljitise] Kad kasno u noc postavljas slike i sve je majica, majica, majica,letnja-cizmica [:smejuljitise] A Kiki87 nisi primetila,bilo je i Nike patika [:smejuljitise] Eto malo i na svoj racun da se nasalim [:osmeh]
2015 07 28
hahahhha @LILI76 samo sam videla cizmu patiku nisam [:lepota] [:smejuljitise] [:kezitise] dobra si [:osmeh] [:poljubac]
2015 07 28
Za to možemo zahvaliti ćurkama koje se fino ispričaju sa kupcima/prodavcima gaća i sl. [:smejatise] "To je sasvim normalno, ima nas raznih, samo ga kuliraj ako nećeš da mu prodaš, baš je OK hihihihihihihi" "Ijao napaćeni kreten želi da kupi moje nošene gaće, baš sam riba hhihihihihhi" A ćurke jadne. [:smejatise]
2015 07 28
Nisam sigurna da li sam skapirala dobro ali izgleda da ta osoba prodaje nosene zenske gace i carape. [:smejatise] [:smejuljitise]
2015 07 28
Ha ha ha! Koja fora da ti uzme broj! Nisam do sad videla taj oglas.
2015 07 29
iz inboxa, pita za ogrlicu od 600 din sa nazivom zlatna ogrlica: "JEL ZLATO?????" ista osoba sa drugog profila pita za ysl prsten: "jel orginal?" Na sta ja kazem nije naravno, a ona "ja na mom profilu prodajem sve orginal dolce i gabbana i lv samo da mi ne stoji" [:kezitise]
2015 07 30
Hahahaha PinkClouds, slatko si me nasmejala. [:smejatise]
2015 07 31
Nisam imala bisere u inbox-u ali su mi najjači ispadi kada neko okači sliku tamo neke predivne haljine i ja se zaletim otvorenih usta čekam da mi otvori stranicu ma koliko koštala moja je, ka ono, prc [:smejuljitise] sledeća slika užasno loša kopija ni model a kamo li materijam nije sličan. [:isfrustriran] Pa zašto???!!! Zaštko jednosavno ne stavite samo fotografije onoga što prodajete čemu reklamiranje skupocenih stvari. Nosila Viktorija ili Kim Kardašijam haljinu od 5000 dolara a vi prodajete neku koju vam je mama šila ili ste je kupili na buvljaku. O Bože budi precizan... [:isfrustriran] A o prodaji polovnog donjeg veša da ne komentarišem... jednom obučene i "jednom svučene" [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Devojka je naglasila da NE RADI RAZMENE velikim slovima a onda vidim u oglasu piše 700 RSD ili RAZMENA. Pa odluči se devojko. [:vrtoglav] I naravno zar je teško proveriti kako se piše neka marka. Nismo se naučeni rodili. Bolje da je napisala Luj Viton nego Louis Vitton tašna [:vrtoglav]
2015 08 23
koNbinezon je genijalna stvar, nisam znala da postoji dok nisam dosla ovde [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 08 24
Ne znam kako ovo da okarakterišem, da li kao biser ili bezobrazluk. Naslov teme glasi Samo Veceras Poklanjam bele starke :) onda uđem u temu i vidim sledeći sadržaj Poklanjam bele starke uz kupovinu preko 700 din :) i ostavljen link, naravno uđem u link i vidim da starke ceni 350 dinara. [:plakati] [:vrtoglav] [:smejuljitise] pomešana osećanja Znači ona postavila temu kao navlakušu za kupovinu ovde su starne baš nebitne.
2015 08 26
Konbinezon i Konbinizon [:smejuljitise]
2015 08 26
Ja sam videla kod jedne clanice da je okacila kupaci za 900 din a na njemu zalepljena cena 5e xD
2015 08 26
hahahah ja mislim da je htela da napise 950,00
2015 08 28
Ma jok, mislim da ipak nije pogrešila ! U opisu piše da je unikat i ručni rad od 5 meseci, a kao parametar uzmite šal , takodje ručno radjen 1200 din [:pospan]
2015 08 28
A jooooj, ja sad vidim da je 95 000 ! Mislila sam da je 9 500 pa računam ceni svoj ručni rad toliko .... definitivno je pogrešila cenu [:smejuljitise]
2015 08 28
1 2 ... 40 41 42 43 44 45 46 ... 84