Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

Bila je i ja sam je zapazila
2015 10 17
ma lici vam samo na losu kopiju Sandre Afrike. [:smejuljitise] Jejica.. ♥ New profil.. ♥ pise joj u opisu
2015 10 17
Poklanjam neke stvarcice i clanica mi salje: Ovo bih kao poklon :)) link Mostar , pre 46 minuta Ok, Vase je da platite postarinu, ako se slazete ostavite mi podatke i saljem u ponedeljak :) Clanica, pre 42 minuta Izvini, znas kako sam mislila? :D Da mi posaljes sinobusom, sestra mi je iz Subotice, bas sam malopre stigla.. Jel bi mogla sinobusom? Ne brini, prijatni su, ja cu to odmah uzeti kd nas. Nista ne trebas da platis, smao das tamo i kazes do Sente i tamo nek ostave gde su informacije [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise]
2015 10 18
@Mostar sinobusom [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 18
hahaha Mostar [:kezitise] iznad svega mi je simpatično koliko ne shvata... poentu... [:kezitise] [:kezitise]
2015 10 18
Od sad saljem iskljucivo sinobusom jer ne moram da brinem, prijatni su i nista ne moram da platim :D Sto se tice poente, valjda i nije neki poklon ako mora bilo sta da se plati [:osmeh]
2015 10 18
E ovo mi je tako sladak iskren opis da sam morala da ga kopiram i stavim ovde [slika:6664d61b-3ac5-4538-9898-d7d6b9a5b46c] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 18
hahahah PinkGirl, stvarno je lud ko kupuje takve poklone [:smejuljitise]
2015 10 24
Videla sam na limundu "Pokidana ogrlica kupljena od Indijanaca".
2015 10 24
Hej devojke, nisam pratila temu od pocetka, ali imam pitanje za vas... Da li je neka od vas na krpicama imala ovakvo iskustvo? Covek me je sa tri razlicita profila pitao da li sam to ja na slikama i trazio da mu posaljem noseni ves(a on ce platiti). [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 25
Placem znaci placem [:plakati] [:smejuljitise] [:smejatise]
2015 10 29
vidim obrisan mu je profil sad
2015 10 29
Upravo videh komentar na fejsu: ''Cincila je sta?Pas onaj mali sa spicastim usima'' [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 11 01
Ne znam dal je Biser ili ne ali ovako : Stize mi poruka na krpice od Marijan I pita da li mogu hulahopke na tufnice za decake [:smejuljitise] Ja kazem moze ako voli tufne, on kaze decak ima 19 godina, ja pitam koliko je visok ovaj kaze 175 [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] a hulahopke su decije , 14 br... [:jezik] [:smejatise]
2015 11 03
Evo jednog mog bisera koji mi se desio u gužvi i žurbi juče [:smejatise] U pitanju su bile dimenzije jakne, i sad ja merim i šaljem devojci dimenzije i ona mi odgovara: ,,Hajde izmeri još jednom, po ovim dimenzijama mi se čini da je mala." I ja odgovaram u smislu ,,Sve sam ti lepo izmerila, to je to :)" I onda ja posle nekog vremena uđem u razgovor i skontam da sam joj poslala sve mere u STOPAMA, umesto u metrima [:smejuljitise] Imam metar koji je 2 u 1, ima lepo stope sa jedne strane i metre sa druge, i eto desilo se da je rukav jakne dugačak 26cm koja je S-M veličine [:smejatise] Haos [:kezitise]
2015 11 03
1 2 ... 44 45 46 47 48 49 50 ... 84