Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

hahaha :D ovo za pušap mi je vrh :D
2014 01 28
Hahaha.. Obožavam ovakve teme! Još sam nova ovde pa nemam bisera s krpica ali imam punogmirisa. " Molim te, reci mi da li taj Tom Ford baš toliko otkida da muški padaju u nesvest? Hoću jedan parfem da kupim takav da svi polude kad prodjem ulicom. " (Devojka pita za Black orchid parfem koji imam .) Moj odgovor: Otkida! Idem ulicom i svi muški leže po jendecima , poluludi.. Jedva mrdaju.Hahaha Šalim se. Dovoljno mi je da mm otkida pa ga nosim samo po kući , van kuće u torbici uvek nosim francuski ključ ili cvikcangle, za svaki slučaj. Ako mi neki pridje da ga čvoknem u glavu ili ucvikam!" Mislim, ja sam šaljivdžija teški i ne mogu da izdržim na ovakva pitanja a da ne odgovorim ovako. Haha... Naravno, da se iskupim za šalu, poslah joj za dž malo veći semplić da proba kako to TF radi s BO.. Hehe.. Oduševljena je bila pa ga je i kupila. [:osmeh] (jendek*-kanal ispred kuća u Vojvodini gde se odvodi kišnica )
2014 01 28
Ja ih se ne secam, a imala sam dosta. Steta. Od sad cu da cuvam jer su me vase poruke bas nasmejale, a nazalost ne mogu da se setim nijednog mog. @Miljana I meni je stigla slicna poruka danas, sa sve:''Cao sra radis moze drugarsko pitanje kako da namestim da mi tange vire iz pantalona da se vide uzo sam ih danas pa sad pokusavam da ih namestim lepo'', tako nesto, na sta sam ja odgovorila:''Ako ti je bas hitno pa ne mozes da obuces bokserice, povuci ih koliko mozes dok te ne zaboli, virece ali ces od bola shvatiti da ti ne pristaju.'' jer nisam htela da budem drska, bilo mi je pomalo smesno, pa sam odgovorila onako umereno u fazonu wtf ujedno i u fazonu 'radi sta god hoces', na sta mi je on odgovorio:''Pa bih ja, ali me keva uhvatila kako sam probao njene pa mi je pobacala sve bokserice i sad me tera da nosim samo tange.'' a u omiljenim mu stoje 2 modela tangi samo i na sve mi je poslao jos neku nerazumljivu poruku iz koje sam ja izvukla da ga, kako on kaze 'keva stalno vuce, pokusava da vuce tj. pa on hoce sam da ih izvuce da se ne sunja toliko vise oko njegovih guzova'. Mislim, ta konverzacija mi je bila haos samo zato sto mi nije bilo objasnjivo da neko trosi vreme na pisanje tako nebitnih recenica i tako nebitne price o tangama i kevi, mislim.. sta je sa ljudima? xD
2014 01 29
Da.. setila sam se neke gluposti. Vec dugo mi stoje jedne salvare u omiljenima i jos prvi put kad sam videla opis nije mi bilo jasno, pise:''ZAISTA ZA POSEBNE I ZA HRABRE!''.. salvare su one prave dimije skroz do poda i sarene. Ja sad ne znam da li je samo meni to cudno jer su mi takve stvari normalne zbog stila ili sta, ali meni i dalje nije jasno zasto za hrabre.. x)
2014 01 29
e pa ja sam onda jedna od vrlo hrabrih devojaka....dimije su sastavni deo mog garderobera... [:osmeh]
2014 01 29
Pa upravo. x)
2014 01 29
po meni ovo je biser ...... kosulja nova , 2 put nosena [:stidljiv]
2014 01 30
2014 01 30
2014 01 30
na Face-u sam videla da jedna devojka trazi suknju od 'skajpa' a posto su na tastaturi a i p potpuno odvojeni, nije doslo do greske u kucanju......maaaaalo verovatno [:osmeh] [:jezik]
2014 01 31
@Baletanka, tako ''zvuči'' opasnije. Imam i ja super biser sa krpica. Devojka xx Zdravo Milijana, ja želim _________________(lik predmeta) razmena??? Ja: Pozdrav. Evo svideo mi se ovaj predmet, a i cena je ista _________________ (link predmeta). Kako ćemo oko slanja? Devojka xx: Izvini dušo, SAMO PRODAJA! Neverovatno. :D
2014 01 31
ahahahhah meni je skoro sestra pricala za biser sa limunda, ako se ne varam rec je o knjizi Hari Poter i zatvorenik iz askabana a neko je napisao kao naziv HP i zatvorenik iz ESKOBARA xD
2014 01 31
Mene najvise nasmeju a i razljute devojke koje sebe precenjuju...Mogu i razmene,ali u tom slucaju...Moji predmeti su skuplji ili duplo skuplji...show [:besan]
2014 01 31
pa dobro jelena ja prva imam za NEKE predmete vecu cenu jer imala sam situacija da snizim stvari za prodaju toliko da ispadne da kad me devojka pita za razmenu ja njoj patike ona meni snaalicu :D
2014 01 31
ahahahahhaah ali iz ESKOBARA :)))))) Aj mi preporucite jos neku slicnu temu da pratim , da se smejeeeemmm :) Hvala, narode :) <3 [:poljubac]
2014 02 01
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 84