Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Čime definisati loknice?

I tako je meni dunulo da predjem iz crne u svoju boju (svetlo braon) i ošišam se,levu stranu glave na kratko(kao muski friz)a desnu ostavim dugacku,naravno uz lep prelaz iz kratkog u dugacki deo.I sad...Taj dugacki deo mi se kovrdza,ali nikako da lepo namestim lokne,svaka dlaka svoju politiku vodi...E sad,znate li neki sprej,kristale,ampule ili slicno koji pomazu finom kovrdzanju?Ne zanimaju me lakovi i pene,koji imaju alkohola i suse kosu!
2014 01 09
Cula sam da "Balea"ima neku dobru masku za definisanje kovrdza,licno nisam isprobala ali devojka kod koje sam radila nadogradnju jednom prilikom pricala mi je da je njome odusevljena,pa ako te ne mrzi mozes pitati u DM-u:)
2014 01 09
Ja koristim balea forming water,pre navijanja naprskam kosu i lepo mi se uvije i sto je najbolje dugo mi traju lokne :D
2014 01 09
[slika:da590901-2715-468f-9103-f63d19b0e254] promenili su nedavno ambalazu pa sad ovako izgleda :)
2014 01 09
E hvala vam puno cure,ma ok se kovrdza,ali joj treba pomoci! [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2014 01 10
E hvala vam puno cure,ma ok se kovrdza,ali joj treba pomoci! [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2014 01 10
Pivo i Pantene krema :)
2014 01 11