Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Moje lose iskustvo sa clanicom LORELEI

Htela sam da cujem misljenje, da li je u redu da u ovakvoj situaciji dobijem negativnu ocenu? Sa clanicom Lorelei sam se dogovorila oko kupovine, ja sam kupovala ode nje. Jedne nedelje smo trebale da se nadjemo na Zelenom Vencu gde sam se ja iako bolesna pojavila na vreme, ona nije dosla niti me je obavestila da ne dolazi, saznala sam tek kada sam je pozvala da proverim da li stize, rekla je da je zaboravila. Kao da bi se iskupila dogovorile smo se da dodje sledece nedelje na NBG, gde se pojavila sa zakasnjenjem od 45 minuta. Ja sam naravno ponovo bila na vreme na dogovorenom mestu i cekala, cekala... Ostavila sam joj negativan utisak za saradnju jer smatram da i druge clanice treba da znaju da moze isto da im se desi jer nemaju svi vremena za bacanje, na sta sam dobila negativan utisak kao odgovorm plus uvrede u privatnoj poruci. Da li je u redu da me neko cak dva puta ispali, izvredja i jos mi da negativan utisak? Oba puta sam bila na vreme na dogovorenom mestu i proizvod platila kao sto smo se dogovorile.
2014 01 30
Sramota, pa ako joj je stalo da proda i zaradi pare valjda moze ispostovati elementarni dogovor.... [:vrtoglav]
2014 01 30
I mene bi naljutilo i dobila bi debeli minus.Kako ja postujem tudje vreme,tako trazim da se postuje i moje.Tako u pislovnom a i privatnom zivotu.Ja cekam najvise 10 minuta,ako doticne osobe nema ja odoh pa i da u medjuvremenu dodje ja se ne vracam
2014 01 30
*poslovnom
2014 01 30
Inace i mene je doticna ispalila letos za bermude koje je trebala da kupi. Trebala je da me saceka da mi moji posalju te bermude u Beograd sto njoj nije predstavljao problem, i kada su mi moj brze bolje poslali dogovarale smo se da se nadjemo i par puta me je ispalila za nalazenje i onda na kraju je rekla da je odustala [:isfrustriran] neprijatno iskustvo sa njom. Cini mi se da cuvam i prepisku. [:vrtoglav]
2014 01 30
Inace, za uvrede u privatnim porukama moze da dobije ban sa sajta. :)
2014 01 30
Da, cuvam prepisku. Sve to desilo se krajem decembra, medjutim kako nisam imala vremena poslala sam prepisku adminku a nisam otvarala temu. Adminka jos uvek nije odgovorila, pa sam uzela malo da istrazim stvar i saznala da imamo novu RS adminku kojoj sam danas poslala poruku. Videcemo kako ce se resiti. Jako me je iznervirala ova situacija, smatram da svi treba da znaju kada je neko nepouzdan jer ima mnogo nas ovde koji imam dosta obaveza i ne odvajamo lako vreme da odemo negde da se nadjemo, a da ne pricam sto svaki taj odlazak kosta jer nemam Bus Plus.
2014 01 30
Poslacu i ja ovu temu u poruci adminu, mozda uspemo zajedno da ti obrisemo taj 'osvetnicki' :)
2014 01 30
Hvala puno, mada verujem da ce se adminka javiti jer sam zbog neobavestenosti slala staroj adminku, a nasa je tek danas dobila poruku od mene :) Inace sam jako odgovorna i tacna, to znaju svi koju sa mnom saradjivali i po utiscima se vidi o cemu se radi, ali krivo mi je da mi takav utisak stoji bez ikakve zasluge. Mislila sam da ce mi dati pozitivan utisak jer sam je po kisi nedelju kasnije cekala cak 45 minuta, pritom me je lagala da je stigla pa odlagala sve za po 15 minuta dok nije ispalo da je stigla 45 kasnije od dogovorenog. Posle dobijem u inbox da nisam zasluzila utisak i da sam zla.
2014 01 30
Jeconi kopiraj celu prepisku ovde, neka svi vide, a nadam se da ce i adminka. Uvrede u PP su zaistra nesto neoprostivo.
2014 01 30
Draga ja sam saradjivala sa tobom i stvarno si divna devojka ali sam saradjivalai sa Lorelei i nisam imala nikakve probleme sa njom,cudi me sto citam sve ovo jer sam sa njom imala zaista lak i brz dogovor i nije bilo nikakvih problema oko nalazenja.Zar ne mozete da same resite ovu situaciju bez ostavljanja ovakvim ocena?Nije mi jasno sto se nije pojavila prvi put to jeste minus ali mozda je imala nekih privatnih problema, sto se tice kasnjenja procitala sam da ste se nasli na Nbg,koliko se secam devojka je sa Vidikovca ili tako nesto,moguce da je upala u guzvu,da li te je obavestila da ce kasniti?
2014 01 30
Tokom dogovora se ponasala pristojno i tako je i pisala, onda me je ispalila i nije se pojavila i ljubazno se izvinula, stvarno je i zvucala kao da joj je krivo i zato sam i pristala ponovo da se nadjemo. Natezanje oko drugog nalazenja imam u sms porukama, a vrhunac je bio kada sam je zvala po ne znam koji put da vidim gde jer je lagala da me vec ceka tamo gde smo se dogovorile, a gde sam se ja tada nalazila, bez pardona mi je spustila slusalicu dok sam govorila i poslala sms da stize za 5 min. Ja kao siroce sve vreme na kisi. Evo zadnjeg sto smo pisale u privatnim porukama gde mi je rekla da sam zla (verovatno jer sam joj dala negativan utisak pa sam po njenom kriterijumu i ja zasluzila jedan)
2014 01 30
Ne Katarina, nije me obavestila da ce kasniti vec sam ja nju zvala da vidim gde je, da bi mi rekla da dolazi za 15 min. Onda je nije bilo pola sata pa mi javlja da je stigla, ja stojim na stanici i ne vidim je, da bi ispalo da me je slagala da je stigla samo da bi kupila jos vremena jer sam htela da odem zato sto je pljustala kisa a ja jos bila prehladjena. Prvi put nije dosla jer je zaboravila, nalazile smo sa Zelenom Vencu, takodje sam saznala tek kada sam ja nju pozvala.
2014 01 30
Na NBG smo se nalazile bas iz razloga jer je prvi put ispalila pa mi je ucinila da se ne cimam ponovo do grada. Ostavila sam negativan utisak jer to sto sam dozivela jeste negativno iskustvo. Takva neodgovornost zasluzuje negativnu ocenu. Ja zelim da procitam necije utiske i da vidim da kasni i neodgovoran je da mi se ovo ne bi ponovo dogodilo, a ne da svi stede i ne ostavljaju utiske da bi se zamerali a onda se desava da ova clanica ima 100% pozitivnih a ovako se ponasa. Kada neko tako postupa najmanje sto moze da uradi je da pozove telefonom, najavi kasnjenje i izvini se. Ja bih nekom ko mi je presao preko jedne ispale, a drugi put me cekao 45 minuta poklonila stvar zbog koje se nalazimo od sramote i dobio bi od mene ogromnu pozitivnu za razumevanje.
2014 01 30
E, i ja sam imala 2 takva iskustva. Dogovorila sam se sa jednom clanicom na Slaviji, medjutim, ona me nije razumela da se nalazimo u petak, vec u subotu, naravno, svima ce se desiti , sacekala sam je, bila je ekspresna, moram da kazem, divna je saradnja sa njom. I onda jos jednu, cekala sam devojku kojoj je 5 min pola h, taman sam resila da odem sa dogovorenog mesta, ona je stigla. Ne bih ni cekala da mi se dzemperic nije svideo jako. Ali sam joj dala pozitivnu, jer je inace sve bilo u redu.
2014 01 30
1 2