Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Moje lose iskustvo sa clanicom LORELEI

Jeconi svako bi poludeo na tvom mestu.. E sad zamisli da si neka ludaca- mogla si da je prebijes :D zbog zavlacenja i 45 min na kisi, posto ovde na sajtu ima raznoraznih, dobro je ona i prosla [:osmeh]
2014 01 30
S tim sto je prva clanica sasvim zasluzila pozitivan utisak, a druga...pa , onako.. nisam htela da pravim dramu oko toga.. Inace, od Delte do Usca joj je trebalo 45min. Peske bi stigla pre.
2014 01 30
Ja ne mogu da verujem sta se ovde dogadja O.o Da me jedna clanica nije obavestila ne bih videla uopste o cemu se ovde prica. Ja sam lepo objasnila u odgovoru o cemu se tu radilo. Bezanijsku kosu ne poznajem, kasnila sam 10ak minuta, i čekala sam članicu da mi se smiluje i kaže da li će ipak da izađe da uzme predmet ili da idem kući. U tom mom čekanju prošlo je još 15 minuta, ja sam vec presla ulicu da sacekam autobus za centar u suprotnom smeru. tada sam obavestena da se clanica ipak predomislila i rekla mi je da treba jos jednu stanicu 85icom ako se ne varam da dođem do nje. Ja sam opet presla ulicu i dosla do nje. Dakle ona je izasla ispred svoje zgrade a ja sam dolazila sa Čukarice i pre toga se nasla sa jos jednom devojkom... od tolikog vikanja na mene preko telefona od ove clanice, suze su mi posle. Nakon svega mi je trazila pozitivan utisak i ja sam joj odgovorila da mislim da ima vise nego dovoljno pozitivnih i da joj jos jedan moj (lazan) nije neophodan. Od tada me devojka proganja, daje mi negativan utisak a sada vidim da sam i temu dobila. Mislim da ima pravih prevaranata i nevaspitanih ljudi na ovom sajtu a da ja nisam zasluzila bas ovoliku negativnu paznju zbog ovoga sto se dogodilo izmedju nas dve. Zasto je tema otvorena par meseci nakon nesporazuma? Kakve su ovo igrarije i ludorije? Vecina starih clanica me zna i moze vam reci sve najbolje o meni. Ne mogu da verujem sta se dogodilo u mom odsustvu od 2 nedelje... -.-
2014 02 05
Još jednom - ne mogu da verujem kakav si haos napravila devojko! Evo, ukinut ti je negativan utisak koji si s pravom dobila od mene kao jako negativan saradnik bez ikakvog razumevanja za druge i greške koji oni mogu da naprave. Dobra saradnja nije samo to sto ces doci tacno na vreme na zakazano mesto i doneti stvar koja savrseno odgovara opisu, ili poslati istu stvar onako kako se dogovoris sa kupcem. Dobar saradnik u kupoprodaji je onaj sa kojim je PRIJATNO saradjivati i koji razume greške koje nisu namerne, kao što je nesporazum oko nalaženja koji sam ja htela da ispravim, i drugi ''nesporazum'' oko mog kasnjenja u kraju koji apsolutno ne znam. Kako sam ja tacno mogla znati koliko meni vremena treba od Zelenog Venca do ''prve stanice na Bezanijskoj Kosi'' za koju mi nijedan putnik autobusa u kojem sam bila nije mogao reci koja je tacno, jer se stanica ocigledno ne zove tako? Dovoljno sam bila posramljena sto si me cekala prvi put, zbog toga sam se ja kao prodavac iscimala sat ipo vremena u tvoj kraj da ti donesem predmet na noge. Da mi nisi govorila da sam ''bezobraznica'' i da treba da se stidim preko mobilnog telefona, poklonila bih ti stvar. Ovako, dozvoli, i ja imam samopostovanje i imam pravo da se naljutim kada se moj trud da ispravim svoju gresku ne vrednuje i ne ceni nego me se naziva raznim pogrdnim imenima. Toliko od mene.
2014 02 05
1 2