Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ne znam sta da mislim :D

nema veze da li su mizarne cene ili ne,meni su cene stvarcica jako niske,cak dosta stvari i poklanjam,pa nisam prevarant. Inace,imam jos jednu stranicu na kojoj prodajem stvari,pa moze da je posetite,dodacu jos neke stvarcice. :)
2014 09 08
malopre sam imala razgovor sa lea202 iz backog petrovca.zelela je dzemper od mene,postavila samo jedan predmet i to neke waukozne cizme i hoce da se menja,a moj dzemper ima mnogo manju vrednost .kad sam usla u diskusiju sa njom i na zahtev joj jos snizila cenu i rekla da su cizme male i ako hoce da mi ostavi podatke i da cu joj poslati dzemper istog trenutka je povukla cizme iz ponude i kod nje stoji da jos nema nista u ponudi.mislim da treba biti obazriv ,jer ovo mi ne lici na postenje!!!!!!!!
2014 10 31
E ne mogu da verujem da nisi bila lenja ovde da pitaš, a da si bila lenja da joj pogledaš utiske! Na tvoju sreću je blokirana i za to zahvali članicama koje su identifikovale prevaranta povratnika višestrukog. Mnoge od njih su joj dale negativne ocene svesno rizikujući da im bude uzvraćeno, samo da bi sačuvale devojke od prevarantkinje, a ti sada još i pitaš zašto je blokirana???? Dakle 8 utisaka, 0% pozitivnih! Zar ti to niđta ne govori?
2014 12 04
Ali ja sam ovde imala nalog pre, i sad sam postala aktivna, nisam gledala to. I ja takodje imam 0 pozitivnih, nemam ni jedan utisak, i ne znam ni kako se to dobija...
2014 12 04
Draga Tina, nemoj se ljutiti,malo me je uydrmalo tvoje pitanje, jer si ti tipičan primer članice već vidjene za prevaru. Dakle, OBAVEZNO pročitaj pravila "krpica" , a naročito savete o tome kako se zaštititi od prevaranata. Ne znam da li si ikada kupovala na ovaj način, ali osnovna karakteristika svih ovakvioh sajtova je ostavljanje utisaka o prodavcima. Pored imena istog možeš da vidiš i ocene, a kada neko ima 8 ocena i sve su nehgativne, onda je savršeno jasno da je reč o prevarantu. Nisi ti jedina. Mnogo je onih koje su slične , a najgore od svega je to, što pažnju počnu da obraćaju tek kada već budu prevarene. Znači, ne nasedaj na lepe slike i slatke reči. Ako u nešzo nisi sigurna, pre kupovine postavi na obom podforumu pitanje o prodavcu. I naravno, obrati pažnju na to lalvi su utisci i šta u njima piše. Prevaranti poput ove koja je blokirana, jedbva čekaju naivne . I budi sigurna da će ova osoba već koliko večeras, ako ne sutra, otvoriti novi profil sa namerom da nekog prevari. Pazi!
2014 12 04
Hvala ti puno.. ♥
2014 12 08
Pa stavila sam sa stranice na kojoj sam kupila, tu i jos jednu haljinu , koga zanima naravno poslacu mu slike uzivo. [slika:59323eaa-d8a9-4025-be15-a3a82cd0c057] jedino ovu imam, tamo se jasno vidi, izvinjavam se ako sam pogresila
2014 12 08
OK....Sad nije problem ali na profilu ako imas sliku sa neta da bi prikazala kako podredjeni predmet stoji obavezno moras imati i jednu realnu sliku...da se vidi da je predmet tvoj... [:lepota] A sto se prevarenih clanica tice uopste mi ne ide u glavu da uplacujete novac unapred za kupovinu...Ako cete iskreno da kupujem od nekoga koga znam 15 god ne bih nikad uplatila dok mi to sto porucim ne stigne na adresu...pa dajte vise ukljucite malo mozak..
2014 12 08
Sve da razumem ljudi, ali da mislite da ćete dobiti michael kors torbu, pa sve da je šesnaesta kopija za 500din ne mogu da shvatim [:tuzan]
2014 12 09
Za to se koristi epitet "NAIVNO GLUPE"...Da odmah razjasnim da ne mislite da bilo koga vredjam...Kad se za nekog kaze da je NAIVNO GLUP onda se misli da je taj neko isuvise dobar,lakoveran,povodljiv itd a ne da je zaista GLUP...Ja sam spadala u tu kategoriju dok se nisam malo zhizhnula tj opekla i okrenula novi list....Srecom po mene to je bilo jako davno i na vreme...Svi smo mi svesni nashih finansijskih mogucnosti i koliko se tesko danas dolazi do para pa gledamo da za male pare dodjem do dobrih krpica i onoga sto nam je neophodno ali u nekim slucajevima ipak za dobru i kvalitetnu stvar treba malo zavrnuti rukave,stisnuti se neko vreme i kupiti zeljenu stvar i to novu sa racunom...Ovaj sajt je stvarno super sto se toga tice al bi bio jos bolji kada bi svi mi bili malo realniji i naravno kada bi ADMIN radio svoj posao kako treba... Zalim osobe koje se ovde bave prevarama i zaradjuju na tudjoj muci...Zao mi ih je jer nisu svesni da ce ih sve to KAD-TAD stici...NE GRADI SE SRECA NA TUDJOJ NESRECI NITI SE BOGATI ONAJ NA NECIJOJ NEIMASTINI...NIJE SRAMOTA POSTENO RADITI...KAD POSTENO RADIS I TIM RADOM STEKNES NESTO U ZIVOTU ONDA ZNAS DA SI KVALITETAN COVEK...ZAO MI JE STO JE U*RANA PELENA MOJE BEBE CISTIJA OD OBRAZA SVIH ONIH KOJI SU OVDE DA BI NEKOG PREVARILI I POKRALI...ETO MENI JE STVARNO ZAO
2014 12 09
1 2 ... 11 12 13