Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Znaci bezobrazluk da nema veceg...Devojka kao prvo ne znam sta hoce....

morala sam da otvorim temu.I devojka me napada bezveze...ustvari ne znam sta hoce...moram to javno da objavim jel sam vise prsla zbog nje...
2014 02 07
Pa napise se ko, sta, prekopira razgovor, dzabe si otvorila temu, kad nisi nista objasnila...:D Bas sam te jutros spominjala...:D
2014 02 07
Pa ako već hoćeš javno da napadaš nekoga, napiši koga zapravo napadaš. O.o
2014 02 07
samo da kopiram razgovor.
2014 02 07
danijelamoda , pre 7 dana, 19:25 e meni je danas stigao paket i to moj ne twoj, neisprawna adresa je u pitanju. twoj mi jos uwek nije stigao pa ako mozes da mi kazes da li si ga poslala ili ne? i ako jesi daj mi kod posiljke. nije u redu da posaljem i da mi se wrati , platila sam 180 ptt i sad opet 180. stwarno nemam para za bacanje, a i nismo se tako dogoworile,koliko ja znam. TatjanaBukovac , pre 5 dana, 16:34 e molim te poslala sam ti paket na tvoju adresu meni nikakav paket tvoj nije stigao ja sam poslala taj dan kad smo se dogovorile mogu ti poslati i broj posiljke da vidis nema sta da lazem...imam sve ali samo ne znam sta si ti poslala....i da li si poslala....ne znam koju adresu si pisala i da li je tacno ja sam pisala sve...otici cu u postu u ponedeljak i pitacu sta je sa tim paketom da vidim jeli ti stiglo ili ne., danijelamoda , pre 5 dana, 17:06 pitaj slobodno meni nista stiglo nije. a moj se paket wratio meni kao sto sam wec napisala. TatjanaBukovac , pre 5 dana, 17:08 koju adresu si ti pisala...adresa je zarka zrenjanina 62. 26305 baranda...tako sam ti pisala...otici cu u postu i pitati za paket ne znam stvarno ici cu u postu i pitati nema sta da lazem stvarno sam poslala. danijelamoda , pre 5 dana, 17:10 meni je jedna dewojka juce poslala paket i stigao je danas, a twog nema wec 3,4 dana TatjanaBukovac , pre 5 dana, 17:30 takodje ni tvog paketa nema isto tako danijelamoda , pre 5 dana, 17:32 ne znam da li da ti nacrtam da sam poslala paket i da mi se vratio?? paket je kod mene, razume? vracen je TatjanaBukovac , pre 5 dana, 17:33 pa nacrtaj bilo bi ti lakse...e ne znam onda nisi napisala adresu kako treba.a ja cu otici u postu u ponedeljak i pitati sta je sa paketom. danijelamoda , pre 5 dana, 17:34 pa da u prawu si lakse bi razumela kad bi ti nacrtala. ok. javi TatjanaBukovac , pre 5 dana, 22:59 jel si mozda resila da se svadjas samnom?
2014 02 07
danijelamoda , pre 5 dana, 23:01 slusaj tatjana niti planiram da se tako nisko spustam i swadjam niti bilo sta. sama si rekla ''pa nacrtaj lakse bi ti bilo'' . nemoj da me napadas jer u prawu nisi. sto se tice nase saradnje smatraj da je gotowa. pozdraw TatjanaBukovac , pre 5 dana, 23:04 da ali ti si prva rekla da mi nacrtas...zato vidim da i neke devojke pisu ovde o tebi...ja sam farmerke poslala ne znam vise kako da ti kazem...a gde su zalutale ja stvarno ne znam...sta je to gotovo?sama si me napala prva. danijelamoda , pre 5 dana, 23:07 izvini kod to pise o meni?? ja sam tebi 15x napisala da je moj paket wracen meni i da sam morala da platim ptt 2x, a ti i dalje gde je paket nije ti stigao, slabo kapiras ja ti tu nista ne mogu. koliko widim ti paket nisi ni poslala a to sam i prowerila u posti ne razumem u cemu je problem. ako mi koji slucajem bude stigao twoj paket mada sumnjam da ce stici jer ga sigurno poslala nisi bice ti wracen jer ne zelim da saradjujem s tobom. i zamolila bih te da mi ne pises wise jer ne zelim niti citati niti odgowarati na twoje poruke. pozdrav TatjanaBukovac , pre 5 dana, 23:09 ja sam paket poslala nikako ne mozes da proveris to. a sad da li si mi poslala pogresnu adresu ne znam...slabo kapiras ti mozda...5puta ti govorim uporno da sam poslala ona ne kapira...u redu vrati ga nazad kad ti bude stigao i to je to...ne zelim vise nista pisati...dovidjenja,.!!!!! danijelamoda , pre 5 dana, 23:12 vidim da obawestena o nekim stawrima nisi, odes do poste i pitas da li je sa te i te adrese poslato nesto.. ocigledno je da si me htela prewariti. pozdrav.. TatjanaBukovac , pre 5 dana, 23:14 AKO SI PISMENA I VIDIS DA IMAM VISE UTISAKA OD TEBE I ZNAM NEKE STVARI BROJ TVOJE POSILJKE JE R01000088 PA POGLEDAJ NISAM MOGLA DA NADJEM PAPIR NASLA SAM GA...SLIKACU TI DA VIDIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIKOGA JA NISAM PREVARILA DA ZNAS.
2014 02 07
danijelamoda , pre 5 dana, 23:16 pozdrav. ako si ''poslala'' paket ce stici. nemas razloga da se prawdas. TatjanaBukovac , pre 5 dana, 23:16 IZVOLI IMAM SVE TAKO DA NEMOZES DA GOVORIS DA LAZEM....SLIKAJ TI TVOJE PA POSALJI ISKRENA OSOBO...!!!! danijelamoda , pre 5 dana, 23:19 slusaj tijana papire ne skupljam saljem kod i bacam. nemam vremena da se stobom rasprawljam. TatjanaBukovac , pre 5 dana, 23:21 KAO PRVO NE ZOVEM SE TIJANA NEGO TATJANA...JA SE NE RASPRAVLJAM TRAZILA SI KOD DOBILA SI GA...JEL SI REKLA DA LAZEM I DA SAM HTELA DA TE ZAJEBEM...NE ZNAM KO JE KOGA ZAJEBAO...KAD NEMAS ZA STA DA ME OPUZUJES....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! danijelamoda , pre 5 dana, 23:22 ja trazila kod? ahahahhah ! TatjanaBukovac , pre 5 dana, 23:23 JEL SI TI U REDU?STA JE SA TOBOM DEVOJKO danijelamoda , pre 2 dana, 19:25 e meni je danas stigao paket i to moj ne twoj, neisprawna adresa je u pitanju. twoj mi jos uwek nije stigao pa ako mozes da mi kazes da li si ga poslala ili ne? i ako jesi daj mi kod posiljke. nije u redu da posaljem i da mi se wrati , platila sam 180 ptt i sad opet 180. stwarno nemam para za bacanje, a i nismo se tako dogoworile,koliko ja znam. TatjanaBukovac , pre 5 dana, 23:24 VIDI SE KOME TREBA DA SE CRTA!!!!!!!!!!!! danijelamoda , pre 5 dana, 23:25 dewojcice to je bilo pre 2 dana ako si pismena i citas ja sam ti pre par minuta rekla da je nasa saradnja zawrsena i molim te da mi ne pises wise. TatjanaBukovac , pre 5 dana, 23:26 JA SAM PISMENA ALI VIDIM DA NEKO NIJE...SVEJEDNO TRAZILA SI KOD .XAXAXAXA...DOVIDJENJA!!!!!!!!!!!!!VRATI PAKET KAD STIGNE I ZDRAVO!!!!!!!!!!
2014 02 07
danijelamoda , pre 5 dana, 23:34 kada stigne twoj paket preuzecu ga pa cu ti poslati moj. TatjanaBukovac , pre 5 dana, 23:35 PA ZAR NISI REKLA DA CES GA VRATITI NAZAD I DA JE SARADNJA GOTOVA?KOLIKO JA ZNAM DA CITAM. danijelamoda , pre 5 dana, 23:38 slusaj, nemam nameru da se swadjam i da se prepirem, jako sam fer i odgorna devojka, ako si poslala kao sto twrdis ok, kad stigne uzvraticu moj i cao. jel si platila ptt? ili trebam da platim ja? TatjanaBukovac , pre 5 dana, 23:41 ja sam predobra osoba kao sto vidis....ne zelis da se svadjam ni sa kim i da se prepirem ili ne znam ni ja...kojesta...to za svadju nije bilo potrebno ali ti si prva pocela da napadas bez razloga...morala sam da uzvratim...nego ti ne znas sta hoces od sebe...razumem ljuta si...i ja sam...poslala sam paket a jos nije stigao tebi...a moj se vratio...mislim nesto zaista nije u redu do mene nije sigruno...jel sam ti poslala kod i slikala papir da vidis sve crno na belo....nemam sta da krijem i lazem....da nisam htela te tvoje farmerke ne bi ti poslala moje za zamenu...nego bi rekla da necu i zdravo....a ne tu da se svadjam i prepirem za gluposti neke...rekla sam ici cu u postu i pitati sta je sa tim paketom i odma cu ti reci sta je u pitanju.... TatjanaBukovac , pre 5 dana, 23:41 platila sam kao sto sam rekla poslala sam preporuceno....rekla sam ti vec jednom. danijelamoda , pre 5 dana, 23:44 ja tebi kazem nesto 15x i nije ti dovoljno. poslala si mi 3 razlicite poruke sa razlicitim naslowima ja ne mogu da pamtim sve twoje manje bitne poruke. ne dopisujem se samo s tobom. ok, kada stigne paket poslacu ti twoj a ti plati ptt jer sam ja wec platila za wracen paket i za poslat. TatjanaBukovac , pre 5 dana, 23:47 sta si ti to meni rekla 15x...e devojko nemam ja vise sta sa tobom da pricam...znaci preterala si ga ....kad stigne paket posalji tvoje i to je to...i zdravo...javi se samo kad stigne i nemam vise sta da pricam sa tobom...ovaj razgovor je za mene zavrsen...
2014 02 07
TatjanaBukovac , pre 19 sati alo bre devojko jesi li ti normalna ?moram da ti pricam 10x da sam poslala paket i da se vratio...bre ti ne znas sta ti hoces od sebe...strasno....ja bar imam sve crno da belo i da sam poslala i da mi se paket vratio zato sto nisi podigla a ti nemas nista tako da ne pricaj mnogo!!!!i DOVIDJENJA NEMAM NIKAKVU KOMUNIKACIJU SA TOBOM....ZAVRSILE SMO...U ZIVOTU NEMOJ DA ME PITAS VISE ISTA....ZDRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! danijelamoda , pre 17 sati ma pusi bre kurac majmune debilski! TatjanaBukovac , pre 1 sati e sad ces da vidis samo da se prijavis da budes ukljucena ima da bruji sve o tebi...e sad ces da vidis ko ce da pusi.!!!! TatjanaBukovac , pre 1 sati ZATO STO SI BEZOBRAZNA VIDECES!!!!!!!!!!!!!!!
2014 02 07
[slika:1b92ddf6-e310-460d-b511-537e2c337d1b]
2014 02 07
tako da same prosudite ko je u pravu a ko ne...imam sve.i papir od posiljek a ona navodno bacila kad je poslala.
2014 02 07
Dobro je što si sačuvala papir. Koliko razumem, ona samo nije podigla paket? I tebi se vratio?
2014 02 07
i slika paketa koji mi se vratio....posto ga doticna nije preuzela... [slika:c2891f42-bf1b-48b1-a6c3-e0bf0c07eb38]
2014 02 07
imam sve crno na belo...da i napada me bezveze...
2014 02 07
Ma opušteno. Ti bar imaš dokaze da si sve uradila kako treba. Ja sam pričala i sa tobom i sa njom ranije... Nas dve nismo ugovorile razmenu na kraju, ali je sve bilo fino :) Dok mi se ona činila malo drska ionako, a vidim da se ni prema tebi nije lepše ponašala. Šta ćeš, ima nas raznih.
2014 02 07
1 2 3 4