DraginjaGavric , pre 4 dana, 12:04
sreco uplatila [:poljubac]
Fantasy , pre 4 dana, 12:39
Stigla je uplata :) saljem danas:) cim posaljem ostavicu vam ovde poruku.
Fantasy , pre 4 dana, 15:09
Bila sam u posti. Uplatili ste mi manje - umesto 800din, uplaceno mi je 750din. Nema veze, poslala sam vam kaput pa javite kada stigne da razmenimo ocene...
DraginjaGavric , pre 4 dana, 18:54
oprostite imam jaku prehladu poslala sam sina sa 800 din al su skinuli za ptt♥evo 4 dan bolesna ko ker
Fantasy , pre 4 dana, 20:20
Nema problema. Javite kada stigne paket.
Fantasy , pre 1 dana, 23:09
Postovanje, da li ste preuzeli paket? Na sajtu post expressa pise da vam je juce ostavljen izvestaj...
Fantasy , pre 14 sati
draga da li ste preuzeli paket? mozemo da razmenimo ocene?
DraginjaGavric , pre 2 sata
stigla jakna...mala mi je nazalost...poslacu vam nazad ...oprostite [:poljubac]
Fantasy , pre 0 sekundi
Draga ja se stvarno vama izvinjavam, ali ja je ne mogu primiti nazad. Tako da nemojte da mi je saljete. Sve dimenzije jakne su pisale, trebalo je da promerite da li vam odgovara jakna. Okacite je opet pa je vi prodajte. Ne znam sta da vam kazem. Sve dimenzije sam napisala.
DraginjaGavric , pre 4 dana, 12:04
sreco uplatila [:poljubac]
Fantasy , pre 4 dana, 12:39
Stigla je uplata :) saljem danas:) cim posaljem ostavicu vam ovde poruku.
Fantasy , pre 4 dana, 15:09
Bila sam u posti. Uplatili ste mi manje - umesto 800din, uplaceno mi je 750din. Nema veze, poslala sam vam kaput pa javite kada stigne da razmenimo ocene...
DraginjaGavric , pre 4 dana, 18:54
oprostite imam jaku prehladu poslala sam sina sa 800 din al su skinuli za ptt♥evo 4 dan bolesna ko ker
Fantasy , pre 4 dana, 20:20
Nema problema. Javite kada stigne paket.
Fantasy , pre 1 dana, 23:09
Postovanje, da li ste preuzeli paket? Na sajtu post expressa pise da vam je juce ostavljen izvestaj...
Fantasy , pre 14 sati
draga da li ste preuzeli paket? mozemo da razmenimo ocene?
DraginjaGavric , pre 2 sata
stigla jakna...mala mi je nazalost...poslacu vam nazad ...oprostite [:poljubac]
Fantasy , pre 0 sekundi
Draga ja se stvarno vama izvinjavam, ali ja je ne mogu primiti nazad. Tako da nemojte da mi je saljete. Sve dimenzije jakne su pisale, trebalo je da promerite da li vam odgovara jakna. Okacite je opet pa je vi prodajte. Ne znam sta da vam kazem. Sve dimenzije sam napisala.