Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Devojke hitno mi je potrebna pomoc!Ovo jos nisam dozivela. Sta da radim?

Drage clanice, molim za hitnu pomoc. Sta da radim u ovakvoj situaciji. Clanica je kupila od mene kaput jaknu. Cena je bila 800 din. Javljeno mi je da je uplaceno, ali je umesto 800 uplaceno 750 din. Nema veze, jaknu sam poslala i nisam pravila problem. Medjutim pre dva, tri dana je ostavljen izvestaj clanici da podigne paket. Slala sam joj poruke na koje mi nije odgovorila vec mi je danas poslala poruku da joj je stigla jakna i da joj je mala i da ce mi je poslati nazad. Sve dimenzije jakne su pisale. Sve sam do detalja opisala. Mislim da ovo sto radi nije ni malo ok. Zaista ne znam kako da reagujem jer mi se ovo prvi put desava. Evo prepiske:
2014 04 03
cena od DraginjaGavric , pre 6 dana, 18:11 moze kaput CA za 600din Fantasy , pre 6 dana, 19:49 Postovanje, ne bih mogla da spustim cenu jer sam je vec spustila sa 1200din na 800din. DraginjaGavric , pre 6 dana, 21:22 dobro moze samo da uplatim gde i kako...moji podaci (i tu je ostavila podatke) [:stidljiv] Fantasy , pre 6 dana, 23:01 Ovako :) uplatu mozete izvrsiti u bilo kojoj posti preko post net uplatnice. U nju upisete sledece podatke (moji podaci) i iznos koji se uplacuje ( 800din ). Ja cu Vam tada poslati kaput tako da Vam odmah sutradan stize :) Troskove dostave placate kuriru kada Vam donese kaput. Ja cu da napisem da je rezervisano za Vas. Samo mi recite kada da ocekujem uplatu? :) DraginjaGavric , pre 6 dana, 05:04 (opet podaci) petak ili subota Fantasy , pre 5 dana, 13:29 Ok, taman ja na dva dana i radim rezervacije :) Vazi onda ocekujem danas ili sutra uplatu pa vam saljem :) pozdrav
2014 04 03
DraginjaGavric , pre 4 dana, 12:04 sreco uplatila [:poljubac] Fantasy , pre 4 dana, 12:39 Stigla je uplata :) saljem danas:) cim posaljem ostavicu vam ovde poruku. Fantasy , pre 4 dana, 15:09 Bila sam u posti. Uplatili ste mi manje - umesto 800din, uplaceno mi je 750din. Nema veze, poslala sam vam kaput pa javite kada stigne da razmenimo ocene... DraginjaGavric , pre 4 dana, 18:54 oprostite imam jaku prehladu poslala sam sina sa 800 din al su skinuli za ptt♥evo 4 dan bolesna ko ker Fantasy , pre 4 dana, 20:20 Nema problema. Javite kada stigne paket. Fantasy , pre 1 dana, 23:09 Postovanje, da li ste preuzeli paket? Na sajtu post expressa pise da vam je juce ostavljen izvestaj... Fantasy , pre 14 sati draga da li ste preuzeli paket? mozemo da razmenimo ocene? DraginjaGavric , pre 2 sata stigla jakna...mala mi je nazalost...poslacu vam nazad ...oprostite [:poljubac] Fantasy , pre 0 sekundi Draga ja se stvarno vama izvinjavam, ali ja je ne mogu primiti nazad. Tako da nemojte da mi je saljete. Sve dimenzije jakne su pisale, trebalo je da promerite da li vam odgovara jakna. Okacite je opet pa je vi prodajte. Ne znam sta da vam kazem. Sve dimenzije sam napisala.
2014 04 03
Zasto bi ti je vracala, ako si sve dimenzije napisala. Ne primaj paket nazad. Bas te briga.
2014 04 03
o boze....pa nemoj ni da je primis nazad i nemoj da joj vracas pare....objasni joj da se to tako ne radi i da reklamacije ne uvazavas jer je sve stajalo u opisu! Dovidjenja, prijatno!
2014 04 03
slazem se, ne primaj nazad paket...
2014 04 03
I kao oduzeli za ptt. Pa sta te briga koliko je ptt, ako je jakna 800, znaci uplacujes 800 + proviziju!
2014 04 03
Ako si dala mere, devojka je kupila ono sto je htela. Ako je htela da joj saljes na probu, ti to sigurno ne bi uradila. Stvar je po meni potpuno jasna. Stvar koja joj ne odgovara naci ce se na prodaju s njenog profila, a ne s tvog. Ti si stvar prodala. Korektno i bez lazi i prevare.
2014 04 03
Ja sam kupila tuniku koja mi je velika,prelepa je i nova ali je ogromna pa sad gledam kome u familiji da je poklonim,vracanje mi nije ni palo na pamet. Ako si joj navela sve dimenzije nema razloga da se ljuti,nije se dobro izmerila,ne odgovara joj pa sta sad?
2014 04 03
Ako nije preuzela, kako zna da joj je mala?
2014 04 03
uvek ce biti komplikacija ali to ne znaci da sebi treba da komplikujes zivot zbog toga, sve je jasno i to je to, a ona neka proba da ti da negativnu.....jao kakvih ljudi ima, strasno
2014 04 03
Takodje. Ako kupim nesto sto mi je malo ili veliko, ili poklonim ili prodam dalje. Sta da se radi..
2014 04 03
Ne primaj paket nazad, to joj i napisi - ako ga posalje reci da ga neces preuzeti pa neka joj se vrati , sta te briga ! Mozda ga nije ni preuzela , nego ceka da ti ga posta vrati posle par dana pa da platis duplu postarinu .... i jos da joj vratis novac. Ko zna ... [:vrtoglav] Sve i da nisi napisala mere, mogla je da ih trazi, svako ko kupuje treba da se raspita za sve sto ga interesuje , ja cesto ne pitam pa ako se dogodi da mi ne odgovara , ne cimam prodavca zbog toga ... ili ga poklonim nekome ili pokusam da prodam , moja greska , sta cu kada cesto impulsivno kupujem [:osmeh]
2014 04 03
@sofijasan ne znam, sad cu da okrenem post express bas da vidim da li je paket preuzet posto prema ovome sto pise na sajtu nije. [slika:182b0ae3-411f-4ba7-8c93-e401ae7598eb]
2014 04 03
Na mom profilu sam postavila jaknu, dzemper, kosulju... Za sve postoje mere. Ipak, kad je neko zainteresovan, dodatno slikam, dodatno premerim, ja se slikam u tom predmetu i napomenem moje mere - visinu, tezinu, konfekcijski broj, obim grudi.... i onda kupac odluci. Ako je ona odlucila da kupi, ta tvoja, onda je to sto joj ne odgovara velicina ISKLJUCIVO njena greska. Ti nemas nista s tim. Ako ti se paket vrati, plati postarinu i uzmi nazad, stavi ponovo na prodaju, a njoj eventualno vrati razliku do tvoje pozitivne nule. Eventualno to, ako budes dobre volje.
2014 04 03
1 2