Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Devojke hitno mi je potrebna pomoc!Ovo jos nisam dozivela. Sta da radim?

Proverila sam ipak je urucen paket juce.
2014 04 03
Hvala vam puno devojke na savetu. Sad cu joj nesto jos napisati. Valjda ce imati razumevanja..
2014 04 03
Jesi obrisala taj predmet? Ako nisi, daj lnik, bas me interesuje....
2014 04 03
Nema potrebe da se cimas hoce li ona imati razumevanja. Uzela je stvar koja je detaljno bila opisana. Ja pitam sve sto me interesuje. I drago mi je sto sam pre neki dan bas gledala neke salonke, 37 i ja napisem devojci da mi je stopalo 23 cm, i ona kaze bice ti velike, jer je duzina gazista 23.5 do 24 sm. To je pravi prodavac
2014 04 03
I meni juce jedan gornjak... takodje sam rekla da bi devojci bio knap, i da je bolje da ga ne uzima. Bog zna kako se zahvalila. Al pitala je za dodatne mere, dala svoje obime.... Ova tvoja nista. Njen problem, stvarno. Ne sekiraj se
2014 04 03
Svako pre kupovine pita za dimenzije, izmeri da li odgovara ili ne. Procita se opis predmeta pre kupovine. Izmeris se dva, tri puta da li odgovara. Rekla sam joj da paket ne mogu primiti nazad i da je sve sa moje strane bilo ispostovano i da ga okaci na svoj profim, moze i sa mojim slikama, i da proda. Tako to ide. Ja svim devojkama koje su iz Beograda, a koje se raspituju o dimenzijama stvari koje prodajem, uvek savetujem da slobodno dodju kod mene, isprobaju, ako odgovara odgovara, ako ne onda nikom nista. Bez obaveze da kupe.
2014 04 03
@Persijskamaco da, to je pravi iskreni prodavac. I takvi uvek imaju musterije.
2014 04 03
Ja sam isto nosila devojci dvoje farmerice da proba . Jedne su joj odg, jedne nisu. Pa nece kupiti oboje ako joj ne odg, naravno. Ja treba da se nadjem s clanicom da probam neke stikle, jer nesto ne mogu da uzmem napamet. Ljudi smo
2014 04 03
Evo sad jedan primer kako ne treba da se radi. Od jedne clanice, novosadjanke, znaci moje sugradjanke, htedoh pre neki dan da kupim kosu za cerku. Pitam da se nadjemo da pogledam da li tekstura i boja odgovara, pa da kupim. Ladno me oladila - ne primam strance u kucu. Kosa je takva kakva je na slici. Ja joj odgovorim da ni ja ne idem kod stranaca u kucu, ali volim da vidim to sto kupujem. Takvi prodavci su za mene zavrsili karijeru. Ako prodavac nema sta da krije, nema ni zasto da ne dozvoli da se predmet pogleda pre kupovine. Ili gresim? Kod mene su dolazile da probaju, ili sam im ja davala da odnesu i probaju, pa nesto sam prodala, nesto nisam, al svakako sam za tu opciju.
2014 04 03
Svasta, pa kao da moras da dolazis u kucu, moze da ti iznese ispred kuce . Ma ko zna da li je ona uopste imala tu kosu. Bolje da budemo zadovljne i kupac i ja, pa makar joj ne prodala nista, ali bar nije pogresno uzela.
2014 04 03
Upravo to. Al kad prodavac nece da "gubi vreme" na pokazivanje stvari, tu nesto nije bas OK
2014 04 03
Naravno da nije, u pravu si.
2014 04 03
Hvala puno na savetima. Clanica se javila i rekla da je ok i nije pravila problem tako da je to to:)
2014 04 03
Nema provizije,sta baljezga bzvz?! ... Uplacivala sam i ja post netom par puta,i toliko koliko je prodavac trazio,toliko sam ostavila u posti.I naravno tek kad je kurir dosao sam platila postarinu... gluposti.ne vracaj ni slucajno.krajnji bezobrazluk.
2014 04 04
1 2