Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako je ovo moguce? MOLIM za pomoc!!!

Ne znam da li se ovako nesto vec desilo ali nadam se da neka od vas ima ideju sta mi je ciniti. Elem, pred Uskrs kupim od clanice LelaZvoncica12 naocare. Poslala mi je postexpressom po dogovoru i kada sam ih preuzela jos u posti otvorim paket ( poucena losim iskustvima), naocare totalno razvaljene i napuklog stakla... Odmah jos iz poste nazovem clanicu i pitam zasto mi je poslala naocare u takvom stanju i kako to sigurno nisu naocare sa slike ali ona uporno tvrdi da su to te i da nije ona kriva sto su pukle i razvaljene vec je kriva gospodja u posti koja je primila paket. Tvrdi da ih je upakovala u cvrstu ambalazu a one su samo onako "gole" ubacene u kartonsku "kesu" postexpressa. Malo me zacudilo kada je odmah pristala da joj vratim naocare a ona ce meni pare ... E sada, problem je taj sto ona naravno nikada nije ni preuzela paket jer sam ja pre nekoliko dana dobila obavestenje da je posiljka odbijena i da dodjem u postu po nju. Moji su se troskovi sada utrostrucili a razbijene naocare niti mogu kome da prodam niti da ih nosim... Zovem je, tel. zvoni ali niko se ne javlja, zovem je sa drugog broja opet nista, pisem joj ovde na sajtu ali opet nista. Pise da je poslednji put logovana pre 14 dana LelaZvoncica12 Šabac, 40 predmeta 22 utisaka, 95% pozitivna Prate: 17 Prati: 19 Poslednji login pre 14 dana, 13:32 ALI ocenila je jednu drugu clanicu pre 6 dana, evo i link + Super saradnja, sve preporuke. LelaZvoncica12 pre 6 dana, 21:49 Meni vise nista nije jasno, kako je to moguce da neko nekoga oceni a da se ne uloguje ili da to ipak uradi ali da mu se status ne promeni jer onda bi po logici stvari na njenom profilu trebalo da pise da je poslednji login bio toga dana(pre 6 dana) a ne pe 14. Gresim li ??? Molim za pomoc! Hvala unapred! bibiron
2014 04 30
Svasta, pa zna se kako se salju naocare - umotane u pucketavu foliju, pa upakovane u kutiju. Tako sam ja slala, tako upakovane sam i juce primila i nista im ne fali. A sto se tice toga kada je poslednji put neko logovan, to nista ne mora da znaci, sajt cesto lupeta.
2014 04 30
Ne znam ali meni uvek pokaze korektno vreme poslednjeg logovanja ... to je nesto sto se ne moze "namestiti". Mislim barem da je tako ...
2014 04 30
Veruj mi da to nista ne mora da znaci, sam dokaz ti je taj utisak - to ne moze da se namesti. A za ovo postoji milion objasnjenja - za pocetak je sasvim dovoljno da sajt radi katastrofa Mozda je bila ulogovana par dana..... sto se tice nepodizanja paketa to je bezobrazluk svoje vrste.
2014 04 30
Jako neodgovorno od nje sto je poslala naocare i nije upakovala kako treba,ili bar naglasila da je lomljivo.Sto je najgore,nikad neces znati da li je ona svesno poslala tako polomljene pa se nadala da se optuziti PE. Drugo,jako bezobrazno sto je odbila paket i napravila ti je jos veci trosak. A sto se logovanja tice,ne mora da znaci,moze da se uradi trajni log na bilo kojem pretrazivacu,pa cak i kad se ugasi kompjuter,ne moras ponovo da se logujes,nego se automatski otvara tvoj profil sto ona verovatno zna i bas iz razloga nece da se izloguje jer to pise,pa hoce da te navede da mislis da nije procitala poruke,a zasigurno jeste,cim je ostavila utisak.
2014 04 30
BubaAlex, bas sam isto htela da napisem :) Ja npr. udjem nekoliko puta dnevno na sajt, ali ako se nisam izlogovala nijednom, pise da sam se logovala npr. prethodnog dana poslednji put.
2014 04 30
Ne znam kako da postupim ali znam da ne zelim da joj ostanem duzna ... Mozda bi pomoglo ako se obatim ovde nekom administatoru ili sl.? Imate li nekih iskstava sa njma?
2014 04 30
Posiljku nisi ti slala i ne vidim zasto bi morala da je preuzmes,takodje ne kapiram zasto su se tebi troskovi uvecali,zar se ne uvecavaju troskovi posiljaocu?
2014 04 30
Pa koliko sam ja shvatila,ona se dogovorila sa lelomzvoncicom da joj vrati pouzecem artikal a ova njoj novac,medjutim ona je odbila paket
2014 04 30
Bas tako! Ne vidim sta tu nije jasno? Ja sam posiljalac paketa jer smo se dogovorile da vratim naocare a ona da preuzme trosak slanja i otkup u vrednosti koju sam ja njoj platila... Posto je odbila da preuzme moji su se troskovi utrostrucili i jos sam po zakonu u duznosti da ga preuzmem... Kasnje cu da uslikam naocare i okacim ovde pa neka ostale clanice vide u kakvom su stanju a postavicu i sliku iz njene ponde ako mi je ostala u inbox-u. Uzas!
2014 04 30
Nije mi jasno - zašto samo nije vratila novac.... što ih je tražila nazad ako su (njenom greškom) stigle neupotrebljive?
2014 05 01
Osetljive stvari se moraju bar u kutiju spakovati kako bi sigurno stigle. Ja sam poucena losim iskustvom, slala neki nakit i tu je bio podesiv prstencic od meke zice koji su bukvalno zgnjeicli. Devojka mi nije zamerila jer sam joj cenu spustila toliko da bi prstencic bio poklon, ali meni je opet bilo krivo. Od tad dohvatim kutiju od caja ili od sibice, bilo sta, samo da se ne osteti. :)
2014 05 01
ja sam godinu dana prodavala staklene case na internetu nikada mi se nije desilo da se kupac zali da se roba ostetila tako da je definitivno njena krivica i ako su se ostetile u transportu njena je bila duznost da lepo zapakuje i napise lomljivo
2014 05 01
ALI ocenila je jednu drugu clanicu pre 6 dana, evo i link + Super saradnja, sve preporuke. LelaZvoncica12 pre 6 dana, 21:49 ********************************************* Ove ocene nema!? :O
2014 05 01