Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Murdeldolly- Dragana Mirkovic

Poznata prevantkinja iz okoline Zajecara,ipak je uspela da prevari nekoga.Imala sam potrebu da otvorim temu jer je clanica sa nadimkom MurdeRdolly otvorila temu o njoj,i da je sigurno neka mucka (jer je nadimak bio previse lican) a bila je izvredjana od strane ostalih clanica koje su rekle da je paranoicna ili sta vec.Toliko.
2014 05 02
Dragana je mene kontaktirala još pre sa nekog od ranijih lažnih profila, tik pre nego što je isti blokiran. Inače, admin je obavešten o članicama koje su učestvovale u vređanju, koje su i dugo posle toga nastavljale da potpiruju vatru, tj pričali smo o tome, a profil Murdeldolly je već blokiran.
2014 05 02
Murderdolly,a gde je tvoja tema?o upozorenju? [:osmeh]
2014 05 02
Obrisana, zbog prevelike količine nepotrebne drame ostalih. Slike su sačuvane naravno.
2014 05 02
Ma bitno je da su tebe napale kako umisljas zbog nadimka. Eto, meni je drago sto ipak ispala u pravu, kao sto bi i svaki covek sa zdravim razumom
2014 05 02
Meni nije, jer je neko prevaren. Ali šta ćeš, ipak sam ja "Robin Hud".. ;) I zbog tuđeg sebičluka, se desilo ovo. Šteta.
2014 05 02
Pa s obzirom da niko nije shvatio ozbiljno temu, ovo je i bilo ocekivano :/
2014 05 02
Murderdolly mozda ti imas parcijalno pamcenje ali ja manje vise pamtim kao slon, temu si otvorila izrevoltirana time sto neko koristi slican nick kao ti, o tome da li je taj profil fake ili ne manje vise nismo ni pisali ali smo upozorili devojke da ipak budu obazrive, a temu si zatvorila ne zbog drame vec zbog verovatno moguceg bana jer si pokazala savrsen odgoj vredjajuci vecunu devojkaka na toj temi i tebi svaka cast na tome... Zao mi je ukoliko je neko prevaren ali vec 1000 puta smo govorili o tome na koji nacin se treba zastititi od prevaranata i nije mi jasno kako iznova i iznova devojke nasedaju na slicne profile.
2014 05 02