Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ovo je vise nego strasno!!!!!!!!!!!!

bez razloga neko pocne da te napada neko pod imenom duneangy niti ima predmete niti kupuje niti prodaje, cisto uznemiravanje bas bezveze uzas
2014 06 15
relativno sam nova na ovom sajtu i niko nije imao problem ne znam zasto neko takav bas mene uznemirava
2014 06 15
Javicu se posle na forumu,a sada samo kratko od mene Ova clanica je PREVARANT Stavila je moju haljinu kao svoj predmet,moju fotku i moj tekst,.ja sam blok na forumu pa ovaj profil koristim za pisanje po istom,inace imam preko 80+ ocena Naravno,haljinu je odmah obrisala kada sam joj se obratila u inbox, imam print dopiske,stavicu posle u svojoj temi
2014 06 15
jaooo ovde samo neke prevarantkinje
2014 06 15
Stavila cenu 2200, ja je prodavala za 850, napisala Nova a haljina polovna, materijal stavila Pamuk, a lepo pise na haljini poliester i sl gluposti.... A profilna joj majka i dete u zagrljaju, idi begaj
2014 06 15
@duneangy, koji je tvoj pravi profil?
2014 06 15
Divlop
2014 06 15
Ja niti cu se braniti pred ovakvima niti mi pada na pamet o meni govore pozitivni utisci i nikoga nisam preujarila a napada me neko ko nema ni jedan predmet niti znam sta zeli od mene.
2014 06 15
Najbolje da pokusate da resite problem, ako ne mozete onda se obrati adminki. Meni se desilo da mi je jedna clanica poslala samo "obavestenje" da ce uzeti moju sliku torbu koju sam ja tad prodavala jer je mrzi da slika, naravno da nisam pristala na to jer nije po pravilima sajta.
2014 06 15
Neka se jave oni koji su prevareni na bilo koji nacin sa moje strane. Ne razumem zasto me naziva lopovom. No coment Skini mi se vise.
2014 06 15
ja sam problem resila tako sto sam je razotkrila i ona je odmah obrisala moj predmet, a za druge njene predmete ne garantujem, mogu samo za MOJU haljinu... adminki je javljeno, ostavicu i utisak da znaju clanice ostale i to je sve sto ja mogu... Pa devojka prodaje MOJU haljinu, sa MOJOM fotkom i MOJIM tekstom... ja joj trazila u inbox neke podatke koje moze znati samo neko ko ima tu haljinu u rukama, cisto da vidim sta ce mi reci.... ona prvo odgovarala na pitanja, cak mi dala i popust :) a kada sam nastavila sa pitanjima ona kao : E javili mi upravo iz magacina ( MAGACINA!!!) da je ovaj dezen prodat Meni je smesno, nisam u raspolozenju za svadju, samo eto neka kaze clanica kome je prodala haljinu 15min nakon sto je okacila ovde ... :D Daci niko nije prevaren, ali ja sam sprecila da neko bude.. za sada :))))
2014 06 16
Ja sam rekla da se jave prevareni slobodno, naravno nema ih niti ce ih biti. Ne razumem te ama bas uopste. Da li si ti mozda ostecena u celoj ovoj prici.
2014 06 16
Nisam ovde da bih varala.
2014 06 16
Ja necu da previse se mesam, ali nemoj toliko da potenciras te utiske, imas ih samo 4, nisi jos uvek proveren clan. ;) vrsile su prevare i clanice sa mnogo vise utisaka... :)
2014 06 16
A nije ni lepo to sto me nazivas lopovom i prevarantom niti sam prevarila niti ukrala nekome nerto.
2014 06 16
1 2 3