Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

poruka za sve one koje naidju na prevarante kao što je ova

poštovani mnogo postoje prevaranata u zadnje vreme .upravo sam se javila odredjenoj osobi koja mi je u jesen prodala lakovane sandale sa plutom .pošto ih nisam nosila do sad probala sam ih za posao.na pola puta ostala sam bosa .nisam znala šta da radim .štikla se raspala .odnela sam kod obucara .zakrpio ih je a one nisu licile ninašta . bacila sam ih u prvi kontejner i kupila papuce uz put. uzas! nemam sajt njen ali dacu vam broj tel da ipitate slucaj.imala sam razgovor juce rekla je da ce uplatiti štetu telefonom ali nije.dans sam pozvala rekla je da je tuzim sajtu.obacam se vama avi molim vas razrešite ovo!jako sam razocarana!pozdrav! telefon prevaranta 062 830 7832
2014 06 19
ako je sa ovog sajta imas utiske od nje
2014 06 19
nemam.
2014 06 29
Prvo, čemu broj telefona? Zar bismo sada trebale da krenemo da zovemo tu osobu? Drugo, lepo ostaviš utisak, a ovde ostaviš link sa imenom članice, ili je staviš na Crnu listu . Treće, koliko vidim nisi se ni ti kao kupac baš proslavila.
2014 06 30
ne treba kritikovati coveka koga ne poznaješ i nisi saradjivala.jadno je kada hoceš da zaradiš na nekom a pogotovu ako dodje n a fini nacin pevara .ja sam bila jasna za ove prodavacice .objasnila sam da nisam u mogucnosti da podignem paket jer imala sam veliki izdatak.kupovinu stana. sada mogu da prodajem stvari da prebrodim problem. javila sam i jednoj i drugoj ali one nemaju razumevanje! broj tel ovog prevaranta sam dala iz revolta.
2014 07 01
Slazem se sa sandolina, vesnaks zasto nisi ostavila utisak?
2014 07 01