Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ne razumem

Ne razumem zasto neke devojke ne odgovaraju na poruke,nikad mi to nece biti jasno!
2014 06 26
ni ja to ne razumem. -.-'
2014 06 26
I ja sam pitala 3 devojke u vezi kupovine,medjutim,odgovor nikada nisam dobila.Kao da si mi procitala misli....
2014 06 26
Isti slucaj i kod mene,to me najvise izludjuje...pa kazi brate hocu,necu kozo,curko,,samo odgovori..
2014 06 26
I ja sam tako prosla. Pitam jednu ( a ta ima dosta pozitivnih ocena ) za dimenzije jedne krpice i nije htela da odgovori. Pitam ponovo,pa ponovo al jok... A ima ih jos... ovamo na profilu pise - odgovaram odmah i bla,bla,slatkoreciva slova i recenice...
2014 06 26
ja ne odgovaram na one koje me pitaju za razmenu vec po 3, 4 put, napamet znam imena...naravno kad je kupovina u pitanju svima... Ali te sto navale svaki dan skoro sa isim pitanjem, ne znam da li su one normalne, iskreno ili senilne.. :/
2014 06 26
takodje stoji mi u opisu za sta se iskljucivo menjam a one nemaju nista od toga...
2014 06 26
Obratite paznju da te sto vam ne odgovaraju da su mozda prevaranti. ako ste ih pitali za licno preuzimanje, sigurno vam nece odgovoriti, ako su ovde da bi samo prevarili nekoga...
2014 06 26
Razumem da im u opisu pise da ne rade razmene pa da ih mrzi da odgovaraju na takve poruke... Ali par puta mi se desilo da pitam clanicu gde bih mogla licno da preuzmem predmet, ali ni na to ne odgovaraju. Krajne neprofesionalno.
2014 06 26
To ni ja tek ne razumem. Zašto, zašto, zašto onda postavljati predmet ako ne daš informacije o njemu? Nikad mi neće biti jasno, postavim pitanje, želim da kupim nešto, a odgovora nema pa nema.... zašto bar ne kaže - rezervisano, prodato, pojeo mi pas predmet..... [:osmeh]
2014 06 27
Bas tako ! Prodaju,a nece da odgovore ako pitam za jos neke mere ( jer,ne moze se kupovati gledajuci samo slike,a bez opisa mera ) . Poneka cak i drzi na profilu par stvari koje je vec prodala kako kaze( a mozda i nije ) , pa za sta god je pitam,vecina stvari su joj prodate,al zaboravila da " skine " il "obelezi".
2014 06 27
Jednom prilikom sam pitala jednu od najaktivnijih clanica za mere i jos jednu sliku nekog predmeta, ona mi je odgovorila, ali je prestala da odgovara cim sam je pitala za korekciju cene. Nije napisala ni da je predmet rezervisan, ni prodat, niti da ne moze korekcija, samo ga je sutradan oznacila kao prodat [:sokiran] Ja bih barem rekla da je predmet rezervisan i da cu joj javiti ukoliko devojka odustane...
2014 06 28
Osećam se kao Kalimero!!!! Samo vičem nepravda!!! [:plakati] Znači, hoću da kupim, imam pare, pitam, šaljem poruke, jednu, dve, tri... i nema odgovora, a vidim da je on/a line.... i to mi se toliko često dešava u poslednje vreme!!! Zanima me razlog zbog čega neko onda i dolazi na ovaj sajt uopšte??? A posle se žale kako ne ide prodaja!!! [:besan] Bar neka kaže - rezevisano, prodato!!! Naravno, nisu sve devojke iste, ima divnih devojaka... [:lepota] [:poljubac] ali od pojedinih... AAAAAAAA!!!!!!
2014 10 23