Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Devojke pazite se, prevara "Nina Ros"

58 sandolina , pre 1 sati prijavi | ↑ Mnogo je ovde naloga koji ne bi trebalo da postoje, jer masovno se ovde preprodaje mnogo toga za šta je savršeno jasno da nije ni lična ni porodična stvar. I niko ne reaguje. A svi uredno kupujemo od njih, veoma smo zadovoljne. I ne pitamo da li je preprofdavac, niti odakle je to što prodaje nabavljeno. Hajde onda da ih sve isprozivamo. Zašto da ne? A znam. Zato što su medju njima i oni sa kojima smo ostvarile odličnu saradnju i ne pada nam na kraj pameti da ih obeležimo kao preprodavce. A što se imbecilnosti tiče, isto se može reći u za svakog ko pojuri da kupi nešto, a da pre toga nije pogledao šta se uopšte nudi ************************************* Sandolina da admin postoji na sajtu realno,ove teme ne bi bilo,jer ni obuca1992 ne bi bilo. Ostaje samo nama clanovima da se medjusobno obavestavamo i upozoravamo. I ponovicu nije problem u P R E P R O D A J I !!!! vec nacin na koji to cinimo Ima preprodavaca koji su ok sa cenom i ne traze vise od onoga koliko realno vredi stvar koju prodaju.
2014 07 04
Ma ok petra011, pročitala sam temu, jasno je šta su učesnice htele da kažu. Samo želim da primetim da medju utiscima onih koje su prve "bacile kamen", ima i onih koji su razmenjeni sa prodavcima iz kategorije kao što je i Obuća1992 (preprodaja robe koja nije njihova nego nabavljena po buvljacima i takodje slike sa interneta). Ako je reakcija izostala tada, nije trebalo da je bude ni sada. Od srca te pozdravljam želim ti uspešan dan (što i sebi želim naravno) :-)
2014 07 04
Tesko da je neka od ucesnica sa ove teme kupovala kod preprodavaca kao sto je obuca1992 :)
2014 07 04
1 2 3