Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Devojke pazite se, prevara "Nina Ros"

Obuca1992 , pre 13 sati Cudno mi je jer nisam dobila uplatu, pa zato pitam NinaRos , pre 13 sati Uplaceno je ne brinite se! Obuca1992 , pre 13 sati Proveravala sam malo pre stanje na kartici, nema uplate. NinaRos , pre 12 sati Ne brinite se, uplaceno je samo treba malo vise vremena da sjedne.jer je druga drzava, ne brinite se!!! Obuca1992 , pre 12 sati Draga nista licno, ali nemas ni jedan utisak i tek kad mi legnu pare mogu ti poslati... NinaRos , pre 12 sati Mogu Vas ikako zamoliti, Vama je stvarno uplaceno ne bih Vas prevarila, prije svega sto ne pozelis sebi ne pozeli nikome! Sajt sam napravila skoro i samo sam od Vas narucila! Treba malo vise da Vam legn..e jer je druga drzava..Stvarno Vas necu prevariti vjerujte mi, nemojte da se sad razocaram a stalo mi je Obuca1992 , pre 12 sati Vazi, do sutra ujutru bi svakako trebalo da legne, ne brini poslacu. Javim ti tablice i kako se zove vozac NinaRos , pre 12 sati Hvala Vam puno!! Cucemo se onda jos ujutru! Obuca1992 , pre 12 sati Da li si uplatila preko banke ili Western Uniona, i da li imas priznanicu? Bila sam u banci rekli su mi da je vec trebalo da legne... I u kojoj valuti si uplatila? NinaRos , pre 1 sati To je sve kod mame, mogu Vam jedino poslati kad se ona vrati sa posla :-( Obuca1992 , pre 1 sati
2014 07 02
Ne mogu da saljem bez uplate, prevarili su me puno puta i previse sam para izgubila. Kazete da ste uplatili juce a u banci mi kazu da je to nemoguce, jer danas nema novca na racunu. Ako legne do 12 poslacu Vam jer tad ima bus, a ako ne sta da Vam kazem, jednostavno mi je puno da bacim 60eura NinaRos , pre 48 minuta Ali ne bih Vas prevarila sigurno, stavrno nikad.nisam.niti cu! Pa to ne zelim nikme, zamolila sam Vas da mi izadjete u susret jer stvarno.nije do mene i nadala sam se, pa ne bih Vas ovoliko molila da mi nije stalo i da nisam uplatila!! Obuca1992 , pre 44 minuta Ok, ako ste u platili do 12h ce leci sigurno i paket Vam je tu za par sati, opet cete stici da ga preuzmete, nije problem uopste. NinaRos , pre 34 minuta Stvarno se treba vise cekati i nije do mene..Ako necete poslati recitexmi i ja moram biti sigurna ...:-( Obuca1992 , pre 28 minuta Bila sam u banci i rekli su mi da nije tako. Uplacivale su mi devojke i iz Bosne i iz Hrvatske i legne za par sati najvise. Ne saljem dok ne legnu pare i to je to, tako sam Vam odmah rekla, ja sam svoje ispostovala. Do 12 ako dodje saljem NinaRos , pre 14 minuta Ne morate ni slati, ja sam uplatila i da vas molim da mi posaljete jer mi je potrebno. Vama hvala Obuca1992 , pre 12 minuta ok, ako se ikad te pare pojave na mom racunu ja cu Vam ih naravno vratiti. Ja sam dogovor ispostovala. NinaRos , pre 7 minuta Bice ponisteno Obuca1992 , pre 4 minuta Upravo ste rekli da nije poslato :) Jednom kad posaljete ne moze da se ponisti ako su pare legle... Sram da Vas bude, da tako varate ljude. Sramota sto uopste i nasedaju na takve kao sto ste Vi! Kradite od lopova a ne od postenih ljudi!!!
2014 07 02
A ti nisi prevara sto si pokupila slike sa tudjih profila i ovde ih preprodajes po duplo vecoj ceni? Trazis uplatu u napred kako bi imala odakle da kupis robu.
2014 07 02
Koje slike sam ja uzela sa tudjih profila?? Sve stvari su moje licno i devojke su dolazile da ih probaju!
2014 07 02
Uplatu unapred trazim kad mi se jave iz DRUGIH ZEMALJA, ZA SRBIJU JE UPLATA POUZECEM! Nemas pametnijeg posla nego da kaljas druge ljude!
2014 07 02
Znamo svi sa kojih. Otvarana je tema jednom prilikom o tebi i o tome koliko se ogradjujes o predmet. Naivne ce se upecati, a opet malo realnije ce dva puta raisliti. Srecno.
2014 07 02
Ovo samo na krpicama ima!
2014 07 02
je l vi tako i u butik kad udjete isprozivate gazdu jer su mu cene vece nego u susednom? njen profil i njena stvar kako zaradjuje, mozda od toga zivi.
2014 07 02
Ja bogami isprozivam svakog ko hoce da se obogati preko grbace napacenog naroda. da je sama klala tele pa stavila kozu, usivala i lepila, onda bi imala pravo da stavi koju god hoce cenu, a ne da preko neta kupi za 1300 i opet preko neta prodaje za duplo vise. Sve to ne bi bilo toliko cudno da se zena ne buni, puna joj usta prevaranata a ona prva medju njima,.
2014 07 02
Ja bogami isprozivam svakog ko hoce da se obogati preko grbace napacenog naroda. da je sama klala tele pa stavila kozu, usivala i lepila, onda bi imala pravo da stavi koju god hoce cenu, a ne da preko neta kupi za 1300 i opet preko neta prodaje za duplo vise. Sve to ne bi bilo toliko cudno da se zena ne buni, puna joj usta prevaranata a ona prva medju njima,.
2014 07 02
ako ce jadni napaceni narod da da 2500 za heklane cizme onda je glup i treba da bude gladan i bos! da ponovim onu vec poznatu "niko te ne tera da kupis", nikome ne uzima iz dzepa bez njegove volje.
2014 07 02
Ja ulazim po buticima i zvocam o cenama pogotovo kada vidim krs da se prodaje po meni nekim sumanutim cenama. Druga bitnija stvar na stranu sto je alava nego po prravilima sajta ne sme da prodaje ovo sto prodajer jer... 3. Ne smiju se masovno preprodavati artikli (komercijalna prodaja) - dakle nema slika napravljenih u dućanu, nema nuđenja više veličina i boja artikla! Dakle, ne smijete stvari prodavati u komercijalne svrhe i koristiti sajt u svrhu oglašavanja.
2014 07 02
Okej, po toj logici ajmo sad svi da vadimo crkotine i pravimo pljeskavice pa sta nas briga, niko nikog ne tera da jede to djubre. Danas devojke umisljaju da su neke vajne butikasice pa glume ludilo. Ova bolje da je cutala, ako proda - proda. A ne jos otvara temu i proziva drugu devojku za prevaru [:isfrustriran]
2014 07 02
ZENE! Pa da, ako napise PLJESKAVICA OD CRKOTINE :D Ne bih vas vise zadrzavala, pozic :)
2014 07 02
Ne napise, jer ni sad nije napisala "sandalice koje prodajem za 2400 a inace su u obuci kg 1300" :)
2014 07 02
1 2 3