Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Devojke pazite se, prevara "Nina Ros"

Devojka je otvorila temu da bi upozorila ostale na pokusaj prevare , nije prozivala nikoga, bar ja to tako vidim. Sto se pravilnika tice, tu nemam sta da dodam, da je protiv pravila - jeste , ali meni licno ne smeta. U zemlji je kriza , svako se snalazi ili barem pokusava da se snadje kako zna i ume. Puni su sajtovi preporodaje pa nikome nista... Ima i ovde gomila preprodavaca sto kineske , sto second hand robe , kupljenih bas namenski za preprodaju , pa me interesuje kako to nikome ne bode oci ....
2014 07 02
mimi, masis temu al aj, tvoja stvar. ja sam sada zbunjena, jel ok da prodam stvar koju sam dobila (zaboga, nisam platila za nju, profitiracu)?
2014 07 02
Ok jeste otvorila temu da bi upozorila na eventualni pokusaj prevare i to je ok, slazem se i sa tim da je kriza ali moje misljenje je da je previse alava sa cenama.Tri devojke su vec kupile stvari po duplo vecim cenama od realne,a to nije zaista fer prema njima.
2014 07 02
Nije kriv tu prodavac koji sam formira cenu, vec neobavesten kupac... ako se ne raspita pre kupovine njegov problem i necu da ga zalim zbog njegove neinformisanosti... Kao ona sto jer kupila 10000% original Chanel novu sa etiketom haljinu, uplatila 13500din prevarantu... ako ne razmisljaju, njihova stvar. Isto je sad skoro bilo i sa onom clanicom na koju smo vas Katarinacat i ja upozorili pa je opet prevarila devojke... Sta dalje reci? [:znojav] [:vrtoglav]
2014 07 02
Neka, i treba da Vas prevare... Ja licno vise necu upozoriti ni na jednu clanicu... A kao sto sam rekla doticnoj koja je ovo zapocela, sve ste pozvane da dodjete kod mene kuci da sve isprobate, jer imam sve na lageru... A cene koje stavljam ja, to je moj problem. Kad skupite 1000 eura, odete u pm (da izvinete), i ulozite sve uz toliki rizik, e onda mi se javite... Sve najbolje.
2014 07 02
Obuca1992 tvoje pisanje govori u prilog da je u pitanju alavost. Vasa roba ne vredi te novce !!! Neverovatno koliko ljudi bi leba bez motike i sto je najgore smatraju da je to OK.
2014 07 03
Slazem se da su cene Obuca1992 clanice prilicno visoke (vecina njih) , s obzirom da to nisu neki brendovi i sl. ali isto tako, ona je prodavac, ne tera nikoga da kupi od nje nesto..... Mozda nije skroz fer od nje, ali nije ni lose, jer ko se upeca, upeca se.... Nista nije tako crno a ni belo ,pa ni ovo....
2014 07 03
Ljudi, preprodaja nije prevara, sva trgovina je preprodaja, svaki butik u koji udjete prodaje po dosta vecoj ceni od nabavne, u suprotnom prodavci ne bi mogli da zaradjuju... Nemojte da kupite ono sto vam je skupo, i resen problem.
2014 07 03
I niko nema prava da ulazi u tudji novac i da omalovazava tudji rad. U danasnje vreme, najbolji poslovi se rade preko neta, a ko zeli da radi motikom, neka izvoli. Pustite ljude da zive kako oni zele, i bolje brinite o svom zivotu.
2014 07 03
Devojke, vratite se na temu. Tema je pokušaj prevare. Glavna junakinja je NinaRos. Kako se za boga miloga desilo da ovoliko skrenete sa teme i da glavna meta kritike postane Obuca1992? Kakve su njene cene, njena je stvar. Ko neće, ne mora da kupi. Pa kad kreneš da obilaziš prodavnice i butike, naići ćeš na istu pojavu. Da ne govorim o tome koliko nešto košta u Šapcu, a koliko u Novom Sadu. Ako nekog mrzi da šeta, u ovom slučaju da gugla, njegov problem. Obuca1992, hvala na upozorenju.
2014 07 03
Hvala vam Sandolina i LaHabanaCubana.
2014 07 03
Da ponovim 3. Ne smiju se masovno preprodavati artikli (komercijalna prodaja) - dakle nema slika napravljenih u dućanu, nema nuđenja više veličina i boja artikla! Dakle, ne smijete stvari prodavati u komercijalne svrhe i koristiti sajt u svrhu oglašavanja. Ovaj nalog ne bi trebao uopste da postoji na ovom sajtu a pogotovo da bilo sta komentarise na forumu, preprodavci imaju druge sajtove za ovakvu prodaju, ovde ne bi trebalo da ima mesta za njih ovo je sajt moje krpice i tu smo da razmenimo ili prodamo svoje stvari a ne da krademo slike sa drugih sajtova i stavljamo duple cene. Ok upozorila je na prevaranta ali realno nije ni morala jer bi samo imbecil saradjivao sa devojkom iz druge zemlje i slao stvari pouzecim.
2014 07 03
Katarinacat da ima onaj smajlic sto aplaudira stavila bi ih hiljadu na tvoj komentar, ali posto ga nema reci cu BRAVO!!! Objasnila si sve.
2014 07 03
Mnogo je ovde naloga koji ne bi trebalo da postoje, jer masovno se ovde preprodaje mnogo toga za šta je savršeno jasno da nije ni lična ni porodična stvar. I niko ne reaguje. A svi uredno kupujemo od njih, veoma smo zadovoljne. I ne pitamo da li je preprofdavac, niti odakle je to što prodaje nabavljeno. Hajde onda da ih sve isprozivamo. Zašto da ne? A znam. Zato što su medju njima i oni sa kojima smo ostvarile odličnu saradnju i ne pada nam na kraj pameti da ih obeležimo kao preprodavce. A što se imbecilnosti tiče, isto se može reći u za svakog ko pojuri da kupi nešto, a da pre toga nije pogledao šta se uopšte nudi
2014 07 04
Podrzavam sto je napisala Katarinacat ! Preprodaja nije problem,vec nacin na koji to radis ! Ako neka stvar realno kosta 1 din u prodavnici(koja ima sijaset troskova i nameta) i ni dinara vise, otkud nekom pamet da istu prodaje za 3 , a pri tom nema nikakve troskove sem nabavke robe?! Mislim moze, ali to je alavost,pohlepa,nebriga za kupca tj.druge radi licne materijalne dobiti. I treba ukazati na takve. Sandolina verovatno nisi videla temu koju je otvorila Jana13 i JJDragon otud skretanje sa teme. LHC zbog tog pustanja i gledanja svog zivota u Srbiji je odavno trend da se na neposten nacin zaradjuje za zivot.
2014 07 04