Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Kolor šamponi :)))

Sutra planiram da se ofarbam u crno, i to kolor šamponom :) Zanimaju me vaša mišljenja i iskustva :) Da li se brzo ispira? Koju farbu da uzmem, od kog proizvodjača?
2014 07 28
ja sam jednom uzela "tamno braon" koja je ispala crna i nije se isprala uopste a htela sam posto mi je lose stajalo...onaj pop art sampon je skroz ok. najbrze se ispira smedja farba (bar ja imam takvo iskustvo) ali crna tj "tamno smedja" ostaje mesecima. Samo uradi onaj alergo-test, za svaki slucaj.
2014 07 28
A ja da uzmem tu tamno braon? Čula sam od drugih devojaka da i njima ispada crno :) Ne želim onu jako crnu :) Gde se radi taj test i kako? :D Nisam obaveštena jer se nikad u životu nisam farbala :D
2014 07 28
E i to sam htela da pitam, jel ima potrebe da idem kod frizera za taj prvi put ili ne? :) Jeste da nije farba, šampon je, ali šta da radim? :D Ova je lepa boja, svidja mi se :)))))))
2014 07 28
A nemaš sliku kako ti ispalo? :D
2014 07 28
bas gledam , ne mogu da nadjem fotku iz tog perioda...bitno je samo da ti bude rasporedjeno svuda, pogotovo zadnji deo glave, meni nije bilo bas ravnomerno :) ne moras kod frizera, prilicno je lako. samo drzi oko 25-30 min i bice ok :) ali bolje uzmi tu tamno braon jer je ipak prirodnija od crne. bude tamno u pocetku posle se maaaalo ispere
2014 07 28
I ja sam vise za tu tamno braon :)) A koliko kosta taj sampon? znaci mogu sama to, ne moram da placam frizera :D
2014 07 28
Ja sam se farbala color samponom i to u crno i ne preporucujem nikako.I to iz dva razloga: sporo se ispira,bas,bas sporo i drugo ta crna deluje potpuno vestacki ima neki odvratan sjaj na pocetku,potpuno prejak.Mozes i sama,ili da ti neko pomogne od drugarica,cisto nazad da sredi,mada s obzirom da se farbas u tamnije ne bi trebalo da bude problema. [:osmeh]
2014 07 28
taj sampn nije vise od 200 dinara. eto, kao sto i Jelenam53 kazem nemoj crno nikako. probaj bolje sa tom svetlijom nijansom...ja sam cekala dobrih god. i po dana da se ispere ovo...i onda sam se osisala da ne cekam 100 godina da se ispere posto NE MOZES svetlijom nijansom prefarbati kosu posle te tamno smedje a sa crnom kontam da je jos gore.
2014 07 28
A jel da se ofarbam na masnoj ili cistoj kosi? Cula sam da je bolje kad je kosa masna :)
2014 07 29
Pa,prema nekoj tehnici,bar kako su meni govorili,bolje je kada je masna kosa.Slazem se sa clanicom,ako mislis da posle ides u svetlije nijanse ta crna ce samo pogorsati stvari.
2014 07 29