Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Izvinjavam se svim članicama

Izvinjavam se svim članicama od kojih sam poručila stvari i nisam preuzela pakete. Kao i onima sa kojima sam dogovorila razmene, a nisam poslala svoje stvari, niti sam podigla njihove. [:stidljiv] [:tuzan]
2014 08 13
Ja ne znam sta one imaju od `izvini`. Stvarno nekorektno. Hajde da si jednom pogresila, a ovo je nekoliko clanica.
2014 08 13
[:tuzan]
2014 08 13
a sto nisi poslala? cista prevara
2014 08 13
o cemu se radi vise????Clanice koje rade slicne stvari,pronacice se one,zaobidjite nas koji ovo zelimo i radimo posteno!!!! [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran]
2014 08 13
:) ja prihvatam izvini! Hvala sto me nisi zeznula tj sto je ostalo samo na jednoj poruci bez realizovane saradnje ... inace, izvinuti se je lepo ali za neke postupke ni to ne pomaze ;) pozzz
2014 08 13
Krofnicice u utisku pisu da si podigla njihove, a ti njima nisi poslala. Nemoj da se bavis prevarama i prodajes tako jeftino. Budi fer i vrati devojkama stvari o svom trosku ili im posalji ono sto si obecala.
2014 08 13
to je to pun mesec i danas je aktuelan [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise]
2014 08 13
Izvinjavam se zbog toga. Nisam ni preuzela pakete koji su mi stigli danas. [:plakati]
2014 08 13
Otvori ti lepo nov profil opet (pedeseti po redu) odradi par saradnji kako treba i nastavi po starom.Lepo ti ide,10 negativnih i prevarenih clanica..samo na ovom profilu za nekoliko dana.Cestitam!! O tvom profilu je nekoliko clanica pisalo cim je otvoren,da si prevarant i da si imala vec nekoliko profila na kojima si prevarila ljude.Ti si u svoju odbranu rekla da na ovom profilu nisi nikog prevarila i evo sad se desilo isto. Clanice koje upozoravaju na prevarante,na one koji krse pravila sajta,mahom budu i same prozvane od raznih buntovnika na sajtu koji brane vas (prevarante,lopove,one koji rade protiv pravila sajta) i samim tim imate podrsku i vetar u ledja da nastavite svojim putem koji donosi izgleda fin profit.
2014 08 13
Ccc ..................
2014 08 13
Ha ne verujem šta čitam. o.O [:sokiran] [:vrtoglav] [:isfrustriran]
2014 08 13
Jedino što sam preuzela je od Nenanakit, a njoj sam rekla da ću joj sutra uplatiti novac, a ona ne može ni da sačeka. Gociii sam odmah vratila paket natrag. Ostalo nisam ništa ni podigla. [:stidljiv]
2014 08 13
Ti pakete nisi mozda podigla ali te devojke sada moraju da plate duplu postarinu koja je 300din. Treba svakoj devojci da vratis taj novac
2014 08 13
Nije stvar samo vratiti, nego i platiti postarinu, jer su devojke bez ikakvog razloga u minusu.
2014 08 13
1 2 3 4