Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Missfortune - PREVARA

TEZAK BEZOBRAZLUK I PREVARA Doticna prodaje cipele za koje pise da ima sve brojeve, i posto sam je bar dvaput pitala da li ima broj 40 i ona potvrdila, s punim pravom je trazila da joj se uplati novac unapred, sto sam ja i ucinila, da bi mi ona poslala broj 36. Kad sam joj rekla da sam dobila pogresnu velicinu, ona se "pravdala" time da ne zna sta je, mozda je do kalupa (4 broja razlike!), da novac ne moze da mi vrati jer boze moj, nije do nje, da je nju tako prevarilo vec 30 ljudi, pa sta sad. Takodje je rekla da sam ja dobila moje cipele, iako su mi potpuno neupotrebljive, dakle bacila sam 1800 din. sa uplatom i postarinom. Zatim sam joj pruzila priliku jos mesec dana da popravi situaciju, sto ona nije ucinila. Kao dokaz imam i sve screen shotove razgovora. Ovako nesto je nedopustivo.
2014 09 21
stavi link njenog profila i ovde i na crnu listu...uzasno...zao mi je. [:tuzan]
2014 09 21
Stavi je na crnu listu i kopiraj vise puta ovaj post da svi vide, kakva seljanka
2014 09 21
Al da ne vidi razliku izmedju 36 i 40 sou xD
2014 09 21
dok nju ne blokiraju,prevarice jos gomilu clanica...treba citati i crnu listu i ponoviti ovu temu,ali ce je sad ove ,kojima je bitno samo sopstveno dupe,zatrpati temama o popustima i razmenama,kao da je bitnije da li je neka dodala jos jednu krpu na profi nego da je neko od nas prevaren... [:tuzan] [:sokiran]
2014 09 22
i nick joj je prevarantski...
2014 09 22
mozda je u pravu dragana1612,jedino tako mozemo pomoci,ali ne bih se zacudila da se admin tada seti da bude revnosan pa da nas kazne,ovde su prevaranti kao beli medvedi...
2014 09 22
Ma vec su je zatrpali,jedva sam i videla... A ovo mi je mnogo bitnije..
2014 09 22
jos crnje,mislim da su takve narocito zloceste prema clanicama koje nemaju mnogo utisaka,verovatno racunaju da se nece usuditi da ostave negativnu... [:tuzan]
2014 09 22
Ju, ja ne verujem. Ja sam sarađivala sa devojkom i sve je bilo baš okej, vidim da ima dosta pozitivnih od ranije. Čak je imala i dosta kul stvari na profilu koje je vidim obrisala. Ne znam kakav se to preokret dogodi da članice sa toliko uspešnih saradnji odjednom naprave par nemilih događaja zaredom? Nije prvi put da se tako nešto dogodi. Znači ladno ti na patikama piše 36? Baš te je zeznula [:tuzan] pokušaj da se udružiš sa tom drugom devojkom što je prošla isto kao ti, pa da nekako povratite novac.
2014 09 22
ja vise ne mogu da verujem sta se desava na ovom sajtu svi prevaranti imaju preko 100 pozitivnih utiska ovde se vise ne isplati nista kupovati pogotovo ne od clanica koje imaju dosta pozitivnih ispade na kraju da su te clanice naj gori prevaranti [:besan]
2014 09 22
Ja sam bukvalno zblanuta, čitam i kao da se ne radi o istoj osobi.... Prvo pobrisane stvari sa njenog profila (imala ih je sigurno preko 30) znam jer sam redovno pratila da li ubacije išta novo i sad odjednom ovo... Da me je neko pitao za nju pre svega ovoga da li je proverena za saradnju, rekla bih da jeste o.O Ovo je dokaz da defintivno ne možeš biti siguran u nikoga, ja ne znam koja je ovo po redu frka sa članicama od preko 100 pozitivnih?
2014 09 22
Meni je dotična prevarantkinja poslala cipele broj 36 (samo moja mama može da ih obuje), a ja nosim 40. Ja joj se javim i kažem šta se desilo, ona se pravda kako to uzima od neke žene i dobila je u kutiji na kojoj piše broj 40 i nije ni merila gazište. Kaže, javiće se od ponedeljka sto posto i reći će mi da li ima većih brojeva. Prođe i ta nedelja, ja sve neću da ostavim utisak, rek'o 'ajde, možda stvarno pošalje dobar broj. Na kraju ja vidim kako jedna devojka prodaje ISTE te cipele uz opis da je kupila od MissFortune, ali joj je greškom poslat mali broj. I ja sa njom popričam i shvatim da nam je dala IDENTIČNE odgovore. Ostavim joj ja negativan uz celo objašnjenje, da vide ljudi, da se ne zeznu kao ja, a onda mi i synthpop pošalje poruku kako je i ona prevarena. Kao šlag na tortu, vidim da mi je uzvratila negativan utisak I SAD JA NI KRIVA NI DUŽNA, NIKOG PREVARILA NISAM, A DOBILA NEGATIVAN!!! Da izvinete, ali to je teška lopuža i folirantkinja! Plus, na adresnici mi je pisalo da mi je paket poslao Kristijan Mladenović, a dotična se predstavlja kao žensko.
2014 09 23
Hvala ljudi na podrsci, nisam ni videla :] evo podataka za uplatu: Kristijan Mladenovic 063 782 86 57 Mada ona sad moze da otvori novi profil i stavi necije tudje ime, ocigledno ih ima 100, posto je meni ostavila 3 minusa da budem 50% pozitivna. Mi kao pojedinci nazalost ne mozemo nista, mora admin da reaguje, poslala sam joj mejl, ne odgovara!
2014 09 23
Bas lepo,tudje podatke koji cak nisu ni moji,nego podaci mog brata stavljas ovako javno!stvarno si de**l... Poenta nije bila da prevarim bilo koga,kalupi nisam znala da su manji. Provalila sam tek mng kasnije,kad su svi brojevi prodati/poslati i kad se par vas javilo (otale cure nisu imale problema pitajte ih) i nisam to mogla nikako da sprecim jer bi islo o mom trosku a to nisam zelelela NITI SAM TO SEBI MOGLA DA PRIUSTIM! Ososba koja mi ih je nabaljala mi to apsolutno ni u jdnom trenutku nije napomenula, a ja sam kriva sto gazista nisam merila!! Priznajem to kao krivicu! Ne pada mi na pamet da vise otvaram bilo kakave profile a posto si me iznervirala namerno sam ti ostavila negativne jer NEMAS PRAVA DA BILO CIJE PODATKE IZNOSIS JAVNO,POSEBNO IME I PREZIME A TEK BROJEVE TELEFONA! i ponavljam ti prevarana nisi,kao i ostale cure(par njih)vec je doslo do zabune za koju ni ja nisam kriva! pozz
2014 09 24
1 2