Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Iskustvo sa članicom Zokaa52

Šokirana sam negativnim utiskom koji sam dobila od Članice Zokaa52, zanima me vaše mišljenje da li sam ga i zaslužila. Naime, članica je od mene poručila ogrlicu koju sam spakovala u kartonsku kutiju i zaštitila papirima. Na taj način sam poslala na stotine paketa i nikada se u transportu nije desila nezgoda. U opisu o meni sam naznačila da pakete adekvatno pakujem, ali da ne odgovaram za nezgode u transportu. Članica tvrdi da joj je ogrlica stigla iskidana. Ja iako znam da to nije moguće već verujem da joj je ispala i slomila se, ponudim da joj vratim novac za ogrlicu. Želela je da joj dam istu ogrlicu kao što je poručila međutim nisam imala na stanju. Ponudila sam i da poručim od uvoznika istu za nju ni to nije htela. S obzirom da smo iz istog grada uredno je došla da uzme novac za ogrlicu koju je kupila i nakon toga ostavila negativni utisak. Mislite li da sam taj isti negativan utisak zaslužila?
2014 10 19
Mislim da negativna nije opravdana. [:vrtoglav] Ali kako pise 100% pozitivan, a ostavila ti negativnu?
2014 10 19
saradjivala sam sa tobom i znam koliko si DIVNA DIVNA i izlazis u susret maksimalno mislim da negativnu ocenu ne zasluzujes nikako
2014 10 19
ja mislim da je 100% pozitivna zbog velikog broja pozitivna ocena
2014 10 19
Ja imam isti problem,devojka mi je dala negativnu jer je nakit polomljen u transportu,a ja sam ga lepo zamotala u deblji celofan i zalepila selotejpom.Sto je najgore,nije mi se obratila u inboks,niti me obavestila da se desilo to sto se desilo,vec mi je samo roknula negativnu.Devojka je nova na sajtu,tj nema ocena uopste.Sta raditi?
2014 10 19
Nema to veze sa brojem ocen, jedna negatvna i odma pada na 99%.
2014 10 19
I ja sam pre mislila da nema,medjutim,videla sam kod jedne clanice,koja ima preko 300 pozitivnih,da je dobila negativnu,a ostala je na 100%
2014 10 19
Imam samo jedno pitanje napisala si da zivite u istom gradu i da je uredno dosla po novac,a zasto nije isto tako i preuzela ogrlicu?
2014 10 19
pa realno i ja trazim da mi se salju stvarcice isto tako ne isplati se da ides do neko mesto gde ti treba bukvalno dva sata u jednom pravcu
2014 10 19
zasto ona nije vratila tu 'pokidanu' ogrlicu ako je vec uzela pare nazad?
2014 10 19
Jeste, vratila je pokidanu ogrlicu. Mislim da nisam zaslužila negativan i da nisam vratila pare, ukoliko u mom opisu piše da ne odgovaram za transport prosto kome ne odgovara ne treba da kupuje. Moram da napomenem da sam to napisala zbog nekolicine kupaca koji se bave na ovom sajtu raznim zloupotrebama. Uvek mi je u interesu da kupac bude zadovoljan i iako sam mislila da je članica slomila ogrlicu jer jer oštećenje kroz karton nije moguće, pristala sam da vratim novac jer postoji tih 1% šanse da je nekim čudom pukla ne njenom krivicom. Saska92, članica je želela da joj pošaljem poštom. Kada je vraćala ogrlicu došla je lično kako bi izbegla poštarinu. Drajel hvala ti od srca. [:poljubac]
2014 10 19
Nije Beograd mesto sa 10000 stanovnika i da je sve tu. Neke lokacije su udaljene jedna od druge i po sat-sat ipo vremena. Verovarno joj je bilo lakse da se ogrlica posalje.
2014 10 19
Da, za ovako jeftine proizvode je poštarina manja od 200 dinara, autobus, gorivo i sl. može da ispadne i skuplje. [:osmeh]
2014 10 19
A cekaj,ona je i zadrzala ogrlicu??? omg,pa ja mislim da se ona sprda tj da je imala plan da zadrzi i novac i ogrlicu.Ovamo kao da svali na transport,a posle kad treba po novac,onda je ne mrzi da dodje.Svasta.
2014 10 19
Ne, insistirala sam da vrati ogrlicu. Ona je ljuta jer sam vratila novac, nije htela novac već istu takvu ogrlicu koju ja na žalost nisam imala. Nudila sam i da poručim istu, međutim ni to nije bilo dovoljno.
2014 10 19
1 2