Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Iskustvo sa članicom Zokaa52

Uopšte ne znam zašto sam ja dužna da plaćam tuđu grešku, a vrhunac bezobrazluka je da i nakon što sam platila ipak nije bilo dovoljno već mi je dala negativnu ogrlicu.
2014 10 19
Ocigledno je zelela da joj ponudis bubreg ili nesto slicno
2014 10 19
Hehe, ali što sam biser pa sam napisala da mi je dala negativnu ogricu umesto negativnu ocenu. [:smejuljitise] Za pare koje sam dala mi nije žao, žao mi je samo da mi neko takav ruši kredibilitet koji sam ovde stekla radeći pošteno.
2014 10 19
U odgovoru na njenu negativnu ostavi link ka temi. Mislim da je nisi zasluzila, postupila si ispravno.
2014 10 19
moguce je da se ogrlica ostetila u transportu, jer su jako bahati u pakovanju iz dzaka u dzak, pa iz kamiona u drugi kamion ... cesto teze stvari natovare na lakse, a jos ako je mala kartonska kutija u pitanju, a tezi predmet bio na njoj, sve je moguce....
2014 10 19
Dindolo, u takve kutije svakodnevno spakujem desetine predmeta, ovo je prvi put da mi se ovako nešto desilo. Takođe, baš iz tog razloga jesam naznačila da ne garantujem za uslugu post expresa. Bez obzira na jasna pravila poslovanja ipak sam odličila da ispoštujem i vratim novac i zgrožena sam da ni to nije bilo dovoljno već sam počašćena negativnom. To je stvarno sramota.
2014 10 19
da, negativna je visak u celoj prici...
2014 10 20
Nisam videla da je Bg u pitanju. Opet mi nije jasno ogrlicu je dobila postom,a po novac je dosla. Pa valjda bi je isto kostao i dolazak po novac koliko i po ogrlicu? Svejedno mislim da nisi zasluzila negativnu vratila si joj novac iako nisi morala jer si jasno naglasila da za ostecenja u transportu ne odgovaras.
2014 10 20
Nakon 14 dana dobijam i odgovor od admina u vidu linka koji objašnjava da svako svakom može da da negativnu ako je došlo do saradnje, ne mora da ima argument za to. Članica nezadovoljna, ja vratim novac, dobijem negativnu. Svašta. Zbog ovakvih stvari sajt gomila mutivode i prevarante, a pošteni članovi se povlače. Razočarana sam.
2014 11 03
1 2