Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

dobra pegla za kosu?

treba mi preporuka za neku solidnu peglu za kosu sa cenom do 3000,vreme je da kupim novu a ne razumem se u dobre-lose pegle s obzirom da koristim jednu te istu od prvog srednje [:kezitise]
2014 10 20
Obavezno da ima keramicke ploce, i zavisi kakva ti je kosa, ako ti je gusta/talasasta//kovrdzava mora da ima jacu temperaturu (moja ide do 230) Ja imam ovu i od svih kojima sam ikad ispravljala kosu kod drugarica/frizera, ubedljivo je najbolja, nisam sigurna za cenu ali mislim da je DO 3000 [slika:30ab3551-8d83-4179-bee1-8985700688d1]
2014 10 20
hvala za preporuku,moja kosa je tanka i ravna ali je spaljena od farbanja pa mora da se pegla da bi licila na nesto,ova pegla sto imam me je dobro sluzila ali se vise ne greje dovoljno i kosa mi se iskrivi vec posle sat,dva pa moram da je vezem jer ne volim stalno da je prepeglavam tako da mi treba neka pegla s kojom ce mi kosa biti ravna do sledeceg pranja..na ana forumu vidim da gomila devojaka hvali remingtonove pegle pa sam sad u dilemi :/
2014 10 20
Meni ova drzi i po vlaznom vremenu, sto mi je neverovatno jer imam talasastu kosu i od prve vlage se uvije, stvarno je fenomenalna, dosta je jaka, neces se pokajati! [:lepota] Inace, imala sam isti problem sa kosom zbog pegle i uradila sam keratin, nije bila ravnija ali se ekstra oporavila, uspela sam cak i sama da se isfeniram (sto inace ne mogu jer mi je kosa uzasno gusta, ima je za 3 normalne), to je jedino sto mi je spasilo kosu da ne izgleda kao metla [:osmeh]
2014 10 21
Ja preporučujem FUTURA peglu. Marka nije toliko poznata kao ove klasične braun i slične, ali sve ih je potukla. Odlična je. Kupila sam je u prodavnici gde se prodaju profesionalni proizvodi za kosu. Čak i kada pada kiša neće pokvariti frizuru drži dugo. I predjes jednom već je opeglana. Ja je imam od 2010. godine i dan danas radi odlično. Sve moje drugarice dolaze kod mene na peglanje [:lepota]
2014 10 22
Remington, najbolja je.. 1-2 puta prodjem kroz pramen i odmah se ispravi. I da napomenem da uzimam deblje pramenove i veoma brzo ispravim kosu, jednostavno pegla je odlicna.
2014 12 14