Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Preporucite mi dobrog frizera u Bg!

Kad kazem dobrog, onda mislim odlicnog! Nekog ko moze da uradi cudo sa kosom, nije mi bitna cena....treba mi promena i zelim da se osisam skroz na kratko [:osmeh] Prilikom preporuke, napisite mi vase iskustvo da bih mogla da procenim....ako imate neku sliku vase frizure, dobro bi doslo.... [:lepota] Samo Beograd! Hvalaaaa [:poljubac]
2014 10 29
I mene ovo zanima... imam potpuno ravnu, gustu i oštru kosu.... greške (u smislu nedovoljno dobro ošišanog) su katastrofalno vidljive.... Primetila sam da se često frizerkice ...čak i one koje lepo znaju dugu kosu da ošišaju ne snalaze sa kraćim frizurama.... iskreno razmišljam da odem kod muškog frizera (koji zna da šiša sa makazama)..... [:osmeh]
2014 10 29
Ja idem kod Aleksandra u Ustsnickoj ulici. Covek radi, ja mislim, 25 godina taj posao i odlicno sisa, a i ume da uklopi boje savrseno. Jedina zamerka mu je sto se kod njega duuuugo ostaje, jer radi sporo, ali sve ostalo je ok. Doduse, moja kosa je tanka, ali vidim da razne zene dolaze kod njega, i sve izadju zadovoljne. On je u Ustanickoj, sidje se na stanici kod Ljermontove, predjete ulicu, i pored kineskog restorana je njegov salon. Zove se Aleksander.
2014 10 29
meni je taj Aleksandar blizu, mogla bih da odem i vidim da li moze da osisa bas onako kako zelim a jos bih htela neke pramenove da mi izvuce na vrhove kose.....zelim ovako dase osisam ali ne znam ko to ume.... [:sokiran] [slika:6edf7ece-cf01-4513-a472-27eec8d0a48c]
2014 10 29
I ja idem kod njega vec 15 godina i stvarno je dobar, ali bas sporo radi, onako za svoju dusu. odlicno sisa, i ume da izabere dobro boju, a ko mu se ne svidi nesto, onda , barem meni, pozove da dodjete ponovo i odradi gratis sta god on smatra da treba da se popravi.
2018 07 17