Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Kako izbeliti zube? :)

Cini mi se da se ova tema vrtela jedno vreme ali eto, zanima me Kako izbeliti zube? Da li postoji neka pasta, trakice neke ili tako nesto? Cula sam da je ona fora sa sodom i limunom losa i da steti zubnoj gledji, pa eto ako neka devojka zna neki nacin neka kaze :)
2014 10 30
Ja koristim najobicniju pastu i meku cetkicu,super bude :) koristila sam i prasak za pecivo,ali jednom u nekoliko meseci,ne valja cesto..jednom bude super.. [:kezitise]
2014 10 30
Pa to, zanima me da li ima neka posebna pasta ili tako nesto :D Razmisljala sam i o izbeljivanju ali brate mili odakle da nagrebem 200e :D
2014 10 30
Te trakice neke imaju u Lilly... čitala sam da su neki i sa njima zadovoljni.... imaju i neke Crest... ne znam - možda sam pogrešno napisala ....ne znam da li njih ima kod nas... one su prilično hvaljene... Paste, mućkalice, 2u1 itd. ima neverovatan izbor....ja stalno kupujem te za beljenje - jer imam utisak da one bolje peru zube [:smejatise] ....e sad - što se beljenja tiče to se ne može porediti sa beljenjem sa gelovima... male su to razlike u nijansi...mada zavisi i od toga koja su ti nijansa zubići sad ...a i kakve rezultate želiš [:osmeh]
2014 10 30
Malooo da ih izbelim. Cigarete, kafa, sve to ima uticaja na boju zuba. Pokusacu da nadjem te u lilly-u pa cu da vidim [:osmeh] Mozda neka clanica ima neko iskustvo, pa da cujem [:smejatise]
2014 10 30
Pa malo - može i sa pasticama i sl. ....evo ja sad imam 3 različite ... pa rotiram u toku dana.... dobro peru a nisu preagresivne.... [slika:b354bc48-a902-4398-90c6-805ff3f8aa8b] A te trakce su na popustu - do 30. okt..... sad videh u lilly katalogu 1235 din
2014 10 30
Ti si se bas potrudila da pokazes svoj asortiman [:smejatise] Super si, hvala ti na informaciji [:poljubac]
2014 10 30
Sad mi rece jedna clanica u pp da probam aktivni ugalj. Koliko god grozno zvucalo, kaze da ima dejstvo [:osmeh] Eto, ako je nekom od pomoci nova informacija :)
2014 10 30
Ma nema sanse, raspitivala sam se. Od 150-200e je ono lasersko beljenje a efekat traje par meseci. Mislim da nije bas pametna investicija [:osmeh]
2014 10 30
Ima Splat pasta - crna je skroz - od uglja - ali je ipak smućkana kao pasta - koristila sam i nju...nije je bilo neko vreme, sad mislim da se opet pojavila - bolje uzmi nju umesto uglja čistog - da ne izgrebeš gleđ .....
2014 10 30
ovo je neki ugalj(aktivni ugalj) koji je u prahu i ne steti ni najmanje zubima. Tako kaze clanica koja mi je i rekla za ugalj...
2014 10 30
Inače, ja sam belila.... neverovatni su rezultati....i nikada ne požute kao što su bili - ma šta im radila [:osmeh]
2014 10 30
Belila si laserski ili kako? [:osmeh] Reci mi samo da li znas gde moze da se kupi ta Splat pasta?
2014 10 30
Belila sam sa gelovima - 10, 15, 20 % išla sam od najmanjeg jer sam se plašila jer imam neke probleme sa gleđi... sipaš ih u trejeve i nosiš dok spavaš... moguće je izbeliti do one plavičasto bele boje... Splat sam kupovala u Bio špajzu, Maslini i u nekim apotekama... ima Splat i baš za beljenje....ali nju nisam probala.... mislim da sam je skoro videla (crnu) i baš sam se obradovala jer je nije bilo dugo....ali sad da me ubiješ ne znam gde [:smejatise]
2014 10 30
i koliko te je to zadovoljstvo kostalo? [:smejatise] Sad mi je ta pasta zagolicala mastu, pokusacu da probam da je nadjem negde po apotekama. Sad gledam na netu, moze da se naruci za nekih 700 dinara [:osmeh]
2014 10 30
1 2