Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ocigledno sam nekom smetala

Ma nije hakovan, komercijalna prodaja nije dozvoljena na sajtu ,pogotovo prepodaja,jer koliko sam shvatila devojke su narucivale robu na alliexpresai sl sajtova,ovo je sajt moje krpice,tu smo da bi menjale ili prodavale stvari koje su u nasem posedu,za prodavced ovoig tipa postoje drugi sajtovi...Ne znam kakva ce biti prica sa prodavcima sminke i parfema jer ja posecujem ovaj sajt iskljucivo zbog njih,mozda ce ih ostaviti na miru jer imaju robu u svom posedu.Jedino sto je meni ruzno u celoj prici je da adminka nije prvo upozorila ili obavestila da ce devojke blokirati jer su sigurno imale neke dogovore od ranije...
2014 10 30
Slazem se da su adminu cudni prioriteti...
2014 10 30
U redu je ako je htela da blokira sve nas koji preprodajemo,narucujemo itd ali onda je trebala sve nas da blokira,a pogotovo neke koje su imale i negativne utiske... a za admina vise nemam reci,svasta sam cula sta je sve radila na ovom sajtu,i kad malo bolje razmislim ne znam sto me je ovo blokiranje uopste iznenadilo...
2014 10 30
Puno novih pravila [:besan] Mozda je neka devojka koja je blokirana nesvesno prekrsila neka pravila..kao ova devojka sinoc [:tuzan] [slika:dea92e0c-9eb1-4820-a74b-ee9c75153f03]
2014 10 30
Trebalo je prvo da upozori clanice koje narucuju robu sa drugih sajtova da je to zabranjeno i da izbrisu te predmete a ne da ih blokira. Blok je poslednja mera, recimo kada neko nece da izbrise predmete, ima brdo negativnih ....Ovako je stvarno cudno i nije fer.
2014 10 30
Forum>Ideje>Razmena [slika:c84e57ac-4a26-4d14-b0fd-40cc9bc98ae1]
2014 10 30
Na pravilima sajta odavno stoji da je preprodaja zabranjena, ali postoji podforum za porucivanje iz e-prodavnice??? Da, bas cudno. Izgleda da nije dozvoljeno staviti takve predmete ali je dozvoljeno otvoriti temu da narucujete, pa bi dogovor isao na pp??? Ako sam dobro razumela.
2014 10 30
Mi sa gomilom ocena obrisane a one sa po 2,3 ne. O cemu se tu radi?
2014 10 30
Verovatno se radi o tome da one neki deo svoje zarade daju adminu, cula sam price da se to pre radilo, tako da mi je to jedino logicno objasnjenje za ovo nasumicno blokiranje
2014 10 30
1 2