Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ocigledno sam nekom smetala

znate me vec sa profila "fifimala" ovaj profil sam napravila jer mi ke stari blokiran,a ne zelim da devojke koje su porucivale od mene pomisle da sam prevarant 0605899443 mozete me pozvati ukoliko zelite nesto da Vam porucim
2014 10 30
Videla sam vec,a isto sam videla da je ostavila mnogo clanica kojima nije blokirala profil a nisu cak ni imale pozitivne ocene
2014 10 30
Slazem se :)
2014 10 30
Ocigledno se nesto desava. Ja sam imala 87pozitivnih, malo duze od 2 godine sam ovde...ni mail mi nije stigao kao obavestenje o blokiranju. A vidim u mailovima da mi devojke sa kojima sam se dopisivala i dalje salju na stari nalog poruke (valjda preko poruka koje imaju u inboxu), a na moj profil je nemoguce uci.
2014 10 30
E, starsno, brisu se profili koji ne treba da se brisu, a prevaranti haraju..... [:vrtoglav] Ovaj sajt je ludnica, trebalo bi admin da objasni sta radi, ili bar neko upozorenje da posalje a ne ovako.... [:sokiran]
2014 10 30
Pa da..
2014 10 30
Ni meni na email nije stiglo,ja sam na ovom profilu imala 8 pozitivnih,na proslom sam imala 10, nikad nikog nisam prevarila,ne razumem u cemu je njen problem,a i mislim da bi prvo trebalo da stigne neko upozorenje pred blokiranje,a ne tek tako samo da blokira.. I nije mi jasno sto je samo neke od nas blokirala,ako je vec htela da blokirala,onda bi bilo fer da je sve blokirala..
2014 10 30
Moje misljenje je da ni jednu ni drugu devojku niko nije prijavio vec pocinje cistka sajta,koliko se secam na sajtu je zabranjena komercijalna prodaja mada bolje da su krenuli od naloga sa zilion negativnih nego sto su se prvo uhvatili ovakvih naloga...
2014 10 30
i ja sam blokirana, i u soku sam...imala sam 78 pozitivnih utisaka!!! profil mi je bio sanjabeograd imala sam u inboxu 5 novih poruka u vezi prodaje nekih od mojih stvari, niti mogu da udjem u te poruke da odgovorim devojkama niti bilo sta...i sta sad???pomislice da sam prevaranti normalno ili ko zna sta... jel mogu nekako da se zalim??
2014 10 30
I ja imam par poruka u inboxu na koje ne mogu da odgovorim,i ja ne zelim da za mene pomisle da sam prevarant... zato sam i napravila opet profil
2014 10 30
ali zasto??? eeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj zastooo???? sta je problem ne razumem? postovala sam sva pravila foruma, te ne pisi velikim slovima, te ne stavljam 300 tema dnevno iz jedne rubrike, ma sve jer kapiram da to sve bode oci, ali iz cista mira da me blokira, nije mi jasno...kako doci do admina??
2014 10 30
Auuuu,sta se to desava? Ne mogu da verujem [:sokiran]
2014 10 30
Iskreno,meni je tu nesto sumnjivo... Ne znam... U pravu ste kad kazete da je trebala prvo da blokira one sa gomilom negativnih,a takvih na ovom sajtu ima mnooogooo... Mislim ne znam... Ovo mi je sve nesto cudno... A mislim da ima jos dosta blokiranih clanica,da nisu one jedine [:tuzan]
2014 10 30
A da nije neko hakovao sajt? [:sokiran]
2014 10 30
I meni je cudno da se ovako nesto desava bez ikakvog obrazlozenja :/
2014 10 30
1 2