Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Zasto muskarci mrze SMS?

Dok muvaju curu, ne ispustaju telefon iz ruke i tad su ultra zabavni. Cim shvate da su curu dobili, prekida se sa "ritualom porukanja". Sta im fali u glavi? :D
2014 10 31
hahahah a tek muzevi....napises citavu bajku od 3 poruke,a onda stigne odgovor "i ja tebe" ili cmok ggggg bre,kratko i jasno [:besan]
2014 10 31
kao da sam ja postavila temu :) iz dana u dan pokusavam da nadjem neki smislen odgovor na to pitanje i ne ide. sa svima je ista prica :)
2014 10 31
Mrzim i ja [:kezitise] Kad dobijem SMS,ako je nesto bitno,ja nazovem,ako nije ignorisem [:smejuljitise] [:poljubac]
2014 10 31
ja vise volim sms,nego poziv [:stidljiv]
2014 10 31
Ne znam kako Vi, ali ja brzo izgubim zivce po pitanju toga. ha ha ha ha! Ne mogu da glumim da je sve OK i onda kazem sta mi smeta. Posle ispadnem negativac ali bar ne cutim o tome.
2014 10 31
Oko toga i ispadne problem, valjda je fora da cutis i pravis se da ti ne smeta. Ali ja to ne umem [:besan]
2014 10 31
Osim sto treba da budemo zene, majke, svetice, bestidnice u krevetu, lepo odevene i obuvene ali tako da da ne privlacimo paznju drugih muskaraca, gluve, neme, glupe i pametne u isto vreme, treba i da imamo zeludac od nekoliko stotina kilometara da podnese "gutanje" svih gluposti.
2014 10 31