Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako su ljudi zli,to je neverovatno ....

Sto se tvog slucaja tioce, ja tu vidim istu stvar, samo neopeglanu, sa eventualno ovom flekom(to bi mogao da bude jedini problem).. Ja svoje stvari saljem ciste, i to mi je vazno a sad da li su opeglane-pazi da ne. Da li mislis da clanice kojima je ovo posao i posalju dnevno 30 paketa peglaju stvari? Da li u nekom pravilu pise da stvar mora biti opeglana? Ne. A to sto su ti mrske sve "te" kao sto sam ja-veruj mi, ne da me ne zanima, nego...
2014 11 03
Ne pravdam se ja tebi vec izlazem na satu situaciju jer je otvorena tema o meni. Drugo, kada sam ja admina kontaktirala ova tema nije bila ovde(pogledaj malo bolje vreme, izgleda da ti ne vidis) Trece moze da dodje slobodno, i njoj sam rekla. A uplasila .. hahah [:smejuljitise] Dakle, sad svi znate pricu, njenu i moju stranu, te mislite sta zelite(ovim se ne obracam tebi, Sofijaa jer ti vec mislis sta hoces ) Ja odoh off.
2014 11 03
Haha,e pa neka joj,neka zadrzi stvari,meni su jajovod odranili....vise mi nista nije ni bitno....kad dodjem kuci/sebi slikacu da cisto pokazem sta je i kako...a da,roditelji jesu hteli da dodju po stvari kao sto sam ti i rekla jer ti nisi htela da posaljes O MOM TROSKU a ja sam u bolnici te ne mogu da dodjem sama...tako da ne izvrci moje reci.Ja se ovde odjavljujem,stvarno nema smisla,ona mi odigledno stvari nece vratiti.Neka,ne mora.Neka joj je na cast.
2014 11 05
1 2