Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako su ljudi zli,to je neverovatno ....

E ovako,pisem iz bolnice.Da ne bude posle da se nisam oglasila.Menjala sam se sa jednom clanicom i danas su mi stigle stvari. Majica koja je navodno S velicina i par puta nosena je M,ucebana iznosena i izguzvana Kardigan koji je S bez dugmica je L VELICINE i sa dugmicima ! Stvari totalno NE odgovaraju opisu.Clanica je najpre ponudila da mi uplati novac,pa odustala i bila vrlo bezobrazna,i na kraju mi je receno da ih bacim u smece.Ja sam rekla da cu u ponedeljak JER SAM U BOLNICI I OPERISEM SE uslikati sta mi je poslala na sta je ona rekla da mogu ja do tad dabrisem pod sa njima pa da ih takve okacim.Ja SE KUNEM da cu okaciti i otpusnu listu pa ce lepo videti svi sta je i kako je,i to je moja poslednja saraxnja na ovom sajtu,nemam ja za ovo zivaca ! Ponudila sam i da JA PLATIM obe postarine i da vratimo jedna drugoj stvari,pa sam ponudila i da zadrzi helanke a da mi vrati ostalo,a ja cu njoj SVE VRATITI I PLATITI OBE POSTARINE IAKO SAM JA OSTECENA,dobila sam odgovor da idem u Usce da kupim sebi stvari posto mi se nista "ne svidja".Sve razgovore kopiram u ponedeljak i saljem slike stvari i otpusne liste jer pisem sad preki telefona.A ko zna sta je ona ovde pisala,ja samo hocu da izadje istina na videlo.Cucemo se jos :)
2014 11 01
Kourtney nadam se da ce ti biti bolje, a zivce cuvaj, i pusti budale... [:osmeh] [:poljubac]
2014 11 01
Hvala ti Tina,cistu na jajniku operisem,u cetvrtak sam uvece primljena u bnicu a ovde ce svee biti okaceno i otpusna lista ! Nemam ja pametnija posla nego da namerno uprljam i izrondjam njene stvari da bih ovde okacila takve slike u ponedeljak ? A za velicinu necu ni da komentarisem...Ponudila sam sve moguce opcije,cak i da joj bukvalno poklonim helanke a da mi vrati farke i dzemper i ja njoj SVE da vratim i OBE postarine da platim...pisem u ponedeljam puno mi je ovo stresa bezrazloznog.
2014 11 01
Na kraju krajeva,ili cu otici po svoje stvari ili neka joj,neka nosi,ucinila sam dobro delo,a njoj ce se vratiti...i neka se seti kad god nosi te stvari od koga ih je i na koji nacin dobila !
2014 11 01
Ma ovde ima svakakvog sveta,više nam je bez veze da se čudimo.Njihovo vaspitanje i poštenje njima na čast i to je sve što js u poslednje vreme o tome i takvima misli.Jer "Kako seju,tako će i žnjeti",drage moje.
2014 11 01
Hvala Sofi [:poljubac] Evo poslacu tebi na fejsu sliku infuzije posto smo prijatelji jer ne mogu ovde preko moba da ubacim pa ako mozes stavi please....dokaz da sam u bolnici i da se ne bavim glupostima...ona je navodno kontaktirala adminku i adminka joj je rekla da me nije ostetila i da nije u obavezi da mi vrati stvari da je to stvar njene dobre volje,a da ona dobru volju nema.citiram...
2014 11 01
Koja clanica je u pitanju? Mislim da je malopre bila neka tema o tome,ali je sad izbrisana. Brz oporavak ti zelim i zao mi je sto u tim trenucima moras da se opterecujes ovakvim stvarima ://
2014 11 01
Strašno... [:sokiran] Ja sam nova na stranici (nekoliko dana) i tek sad sam skontala forume... Dobro je znati šta se sve radi ovde i kakvi su ljudi... Baš mi je žao zbog tebe Kourtney i svih koje su bile nasamarene na takav ili bilo kakav način... [:tuzan] Nemoj se nervirati puno zbog toga, znam da nepravda boli, ali to su materijalne stvari koje se troše...ono što je bitno je da je tvoj obraz čist i dovoljno je i što sama to znaš, a njoj će se kad tad vratiti, na bilo koji način... Sve se vraća... ;) Srdačan pozdrav, i želim brz oporavak! Ena.
2014 11 01
Kourtney izbacujem sutra slike sto si mi slala, nema smislila da dozivljavas takav stres dok si u bolnici, nekim ljudima nista nije sveto... Pazi da joj nije odgovorila ADMISTRATORKA, ona se ne bavi vecim stvarima ovde i vecim problemima, bas bi njoj odgovorila na pitanje da li je duzna da ti vrati stvari, kako da ne. [:pospan] Postavi njen link profila ako mozes, da upozoris ostale clanice.
2014 11 02
Strasno, kakav bezobrazluk, ne nerviraj se bitno je zdravlje, zelim ti brz oporavak [:poljubac]
2014 11 02
Evo slika iz bolnice... Brzo da nam se oporavis K! :* [slika:4ad1a462-6ea8-4246-9c9c-523f10267a51] [slika:7aea542b-f166-4bea-987d-440c169c4c8e]
2014 11 02
Brz oporavak zelim! [:lepota] sta lepo citas?
2014 11 02
Evo, ta zla clanica koja je "strasno prevarila ovu bolesnu curu, i uvalila joj unistene i velike stvari, i bila jako bezobrazna, bla bla.." Prvo, sve informacije za koje je pitala sam joj dostavila, sve slike koje je trazila sam uredno dostavila, cekala dogovor sigurno nedelju dana, poslala i poklone. Nisam poslala ciglu, novine vec ono sto smo se dogovorile. E sad, cure sa kojima sam saradjivala znaju da nisam varalica, a ni budala nisam takodje. Vise puta sam dobila stvari koje mi nisu lepo stajale pa nisam podizala frku, pretila da cu poslati RODITELJE NA VRATA (da, da [:smejuljitise] ) Znaci, konstatovale smo da nosimo istu velicinu, slikala sam se u prokletom dzemperu, platila postarinu kad mi je stigao paket i necu nikom nista da vracam, jer vidim da sajt tako posluje. Zakljucak: Nisam te prevarila, sve podatke i slike koje si zelela sam ti poslala. Zao mi je sto su ti stvari velike, ali ne mogu zbog toga da se nerviram.
2014 11 02
A inace Sofiaa, admin mi zaista jeste odgovorio na postavljeno pitanje, i ukoliko bude potrebno postavicu i sliku razgovora, tako da je malo bezveze da dolazis do takvih zakljucaka, i pises javno nesto sto ne mozes znati.
2014 11 02
Glupo je da se ja sad tebi pravdam ali hajde, mozda shvatis da i nisi upravu, a mozda si i od one druge vrste ljudi, a ne kazem nedokazanih. [slika:0e6d459f-dd7b-479a-a6b5-b2ae91721546] [slika:12dbe480-dd17-4e30-9a55-349142131f6b]
2014 11 02
1 2