Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim vas sta bi vi radili :(

Koja je clanica u pitanju?
2014 11 22
I mene zanima ko je u pitanju [:sokiran]
2014 11 22
Ja bih prvo napisala o kome se radi, jer jedino tako mogu da upozorim ostale clanice.
2014 11 22
SoniaCaine Da li si uopšte rekla toj članici da nisi zadovoljna stanjem garderobe? Da li si je pitala da ti vrati pare?Moje je mišljenje da si prvo trebala da se čujes sa njom.
2014 11 22
Samo ću se pridružiti temi iz sličnog razloga, u poslednjih mesec-dva, gotovo sve što sam poručila, i to od članica sa većim brojem pozitivnih ocena stiglo je pocepano, izvučeno, odlepljeno... razočarana sam mnogo. Realnih sam očekivanja, ipak se ovde većinom kupuju polovne stvarčice, ali pazite, od dve nove članice kupim torbe koje su bile savršene i bukvalno nove. A onda od navodnih ''pouzdanih članica'' dobijem poluništene stvari... sramota. Nisu više ni ocene merilo za saradnju.
2014 11 22
catlover86 izvini ali ja vidim samo pozitivne ocene koje si ostavljala clanicama,ne razumem zasto se saradnje ne ocenjuju realno,makar neutralnom ocenom ako vec necete da delite negativne i da ulazite u konflikt
2014 11 22
pa i meni je jedna clanica pre godinu dana sela na kicmu kad sam joj dala negativnu,bila je u stanju da se danonocno prepucava i preti iako smo obe znale kakav mi je krs uvalila,sva sreca tad je blossom bila admin pa je brzo reagovala,od tad ne ulazim u rasprave i svadje jer nikakve krpe i pare nisu vredne zivaca ali makar neutralna pa u sitna crevca opisati u cemu je problem,cisto da ostale clanice znaju s kim imaju posla
2014 11 22
O kome se radi?
2014 11 23
1 2