Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim vas sta bi vi radili :(

Jos mi se nije desilo da dobijem stvari koje su u stanju koje nije kako pise... Clanica ima jako mnogo pozitivnih, ni jednu negativnu. Nisam mogla da ocekujem da ce mi stici jedna uflekana majica druga na oba rukava iskidana!!! Zaista ne zelim nikom da dajem negativnu ocenu, nikada nisam na tako nesto bila primorana ali ne mogu da verujem da postoje clanice sa po 150 i 200 pozitivnih ocena koje mogu ovako nesto da prodaju i jos u opisu pise NOVO!!! Ajde nema veze sto nije novo, ali em noseno em flakavo i iskidano. Kakvi smo to ljudi. [:sokiran] [:sokiran] [:besan]
2014 11 22
trazi da ti vrati tvoje stvari ako je bila razmena ako nije onda trazi svoje pare ja sam bogami trazila ako nece nista od toga onda negativna
2014 11 22
Mozda je imala vec takvih saradnji, ali niko nije hteo da ostavi negativnu.... Probajte da se dogovorite oko povrata robe, ipak nisi dobila ono sto je u opisu...
2014 11 22
Nije bila razmena. Platila sam 1600 sve to, jos je bila fina da mi da popust. Sve je bilo super i onda gledaj ovo.
2014 11 22
pokidana oba rukava...
2014 11 22
[:sokiran] trazi svoje parice nadam se da ce hteti da ti vrati
2014 11 22
Pa ne znam da li ce hteti, ne bi me cudilo da na kraju jos ja dobije negativnu ali ovo jos nisam dozivela. stvari su stvarno lepe ali samo na prvi pogled. I da mi vrati pare jos sam na gubitku 350 dinara zbog postarine ali bar da ih vrati...
2014 11 22
[:tuzan] nazalost to je sve tacno ali pokusaj da lepo sa njom popricas i da joj trazis parice nazad ako joj odma das negativnu nemas nista od toga [:tuzan] ma haos je na sajtu pa posle se pitamo sto ne ide prodaja i svi hoce razmenu to je to lakse prezalis stvarcicu nego pare [:vrtoglav]
2014 11 22
Kako je to ruzno, 1600 din.... ja sam nedavno kupila 5 majica od dve clanice za ukupno 1000 rsd, prelepe, kao nove.... nije obavezno ono sto je skupo i najlepse, neko je zaista ovde da se oslobodi viska iz ormana, po smesnim cenama... nadam se da cete uspeti da se dogovorite.
2014 11 22
Ne ne izaslo me je od strane nje 1300, plus posle postarina. sve jedno ja u mom zivotu nekom tako nesto prodala ne bih. Ili bi ali za mnogo manje para. Mozda nije videla ajde sve je pravdam. Nisam ni ljuta ni nista, zao mi je sto te pare nisam dala za neki nakit koji sam htela i na kraju prevagnulo ovo :(
2014 11 22
Pa baš zbog toga što neke članice neće da ostave negativnu jer navodno ima puno pozitivnih se to i dešava, da je meni tako nešto stiglo, a da neće pare da vrati svakako bi dobila negativnu pa makar imala 800 pozitivnih
2014 11 22
Najveci problem na ovom sajtu jetaj sto prevareni clan ne sme da da negativnu ocenu iz straha da ce mu ista biti vracena! [:besan] Moj ti je savet da joj das negatinu svakao ako ne pristane da ti vrati nova, a ako ona tebi uzvrati ubaci u odgovor samo link ove teme i svima ce sve biti jasno!
2014 11 22
Slično se i meni dogodilo, ne baš tako drastično, ali slično. Kupaći, nov... jeste bio nov ali sa štamparskom greškom po sred sredine stomaka (jednodelni). Naravno da to nigde nije bilo navedeno u opisu, a čoveku ne padne na pamet da pita tako nešto.. Isto članica sa milion pozitivnih, ali smo se na kraju izdogovarale, jedva. Ne znam o kojoj je članici ovde reč, ali tačno je da masa devojaka neće da da negativnu da ne dobije osvetničku negativnu. Administrator NEĆE da briše osvetničke negativne, jer pravila tumači na sebi svojstven i, po meni, nelogičan način. Ipak, SoniaCane, i ako ti da "osvetničku", u odgovoru, obrazloženju stavi link ka temi. Svima će biti jasno ko je tu beo a ko crn.
2014 11 22
Mozemo li da znamo o kojoj clanici je rec?
2014 11 22
Mislim da je ovo za negativnu, koliko god da pozitivnih ima. Ako ti i vrati pare, svakako postoji mogucnost da ce to opet uraditi nekoj clanici, a treba da nas upozoris o kome je rec. Ostavi negativnu, objasni u oceni sta je bilo pa je na ostalim clanicama da odluce da li ce saradjivati sa njom.
2014 11 22
1 2