Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Zelim savrseni ombre, da li je neka radila u Beogradu?

Vidjam svasta, kao ombre, a ustvari otrcano i neuredno, linija kao lenjirom izmedju boja... Hocu onaj lepi ombre-pramenove da se boje ulivaju jedna u drugu i da mi se ne osteti kosa... Ima li neko preporuku? Trenutno imam obicne pramenove... Hvala unapred... [:lepota]
2014 12 04
ja znam za NS,pa akko budes imala priliku da dodjes javi mi se [:osmeh] ja ih imam i vise sam nego prezadovoljna.moja drugarica radi fenomenalne pramenove,cak su me i druge frizerke (kod kojih sam morala da idem sticajem okolnosti) pitale ko je radio [:lepota]
2014 12 04
I ja bih htela da radim u Beogradu,ali ne znam koji bi frizer to najbolje odradio... Zato,devojke POMOZITE! [:lepota]
2014 12 04
Hvala adelaAAA, ali sumnjam da cu ici za NS, a i kad bih isla, ne verujem da bih toliko vremena imala da izdvojim, u svakom slucaju, lepo od tebe sto si podelila sa nama, mozda pomogne nekoj devojci. [:lepota] Ajmooo devojke... ima li koga? [:kezitise]
2014 12 04
Drugarica je u BG-u radila kod frizerke koja radi Zorani blogerki i bas joj je super ispalo - plus je njena bila komplikovanija verzija jer je radila izvlacenje korena na vec farbanu plavu kosu, a to se mnogo lakse zezne nego obicno posvetljivanje. Koliko ja znam cena ja bila standardna za ombre ali najbolje da pitate - kod Zorane pise gde radi kosu, a mozete i da pogledate slicice.
2014 12 04
Salon Adona Đuke Dinića 9, Beograd Devojka mi je uradila jako jako lep ombre. Pitala me je da li ocu pramenove ili ono pola kose (kao lenjirom, odvratno) i trazila sam pramenove. Ja nisam isla na to da mi se drasticno vidi promena boje, vec vise da bude razlika za par nijansi. Cak sam joj prepustila odabir boje, jer ona kao frizerka bolje to zna. Jako lep salon (nije veliki) i lako se pronalazi. Ombre sam platila 890 dinara preko kupona, a uradila mi je kao da sam platila regularnu cenu, zato je jos vise preporucujem. [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2014 12 07