Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Evo dokle je doslo!!!

Pozdrav svima, i verujem da ima mnogo onih devojaka koje redovno citaju forum.. Secate se verovatno moje teme od letos u vezi clanice SnezanaRadic, koja me je nabedila da sam joj prodala pocepanu torbicu? Da ne duzim pricu, javila mi se devojka u inbox koja je prevarena od iste ove clanice. Porucila je od nje cetku za feniranje koja joj je stigla neispravna i sada je SnezanaRadic zavlaci kako ce joj vratiti novac kada se vrati sa puta posto navodno putuje (da napomenem da je meni rekla da ne moze da podigne paket jer ide na more) kakva slucajnost [:smejuljitise] AKO SAMO MALO BOLJE POGLEDATE NJEN PROFIL I UTISKE NA NJEMU, VIDECETE DA JE PREGRST OCENA DALA SAMA SEBI SA PROFILA KOJE SAMA PRAVI!!! Kada kliknete na neke osobe one u stvari ne postoje jer je admin te profile verovatno obrisao, jer taktiku nije razradila dovoljno dobro pa nije uzvracala ocene [:smejatise] .. Ona je inace napravila lazan profil i meni dala negativnu koju je admin kasnije obrisao.. Tako da apelujem da podignete rejting teme i da sve zajedno pokusamo da sprecimo ovu osobu da vara postene devojke na sajtu dok ne bude jos prevarenih!!! HVALA UNAPRED!!!
2014 12 14
moze link te clanice?
2014 12 14
pozurite podignite rejting sto rece clanica PunOrmar u mojojk temi, da ne bi bila obrisana i ova ...
2014 12 14
sta sve rade da bi dosli do pera.kakvi su to ljudi ? [:isfrustriran]
2014 12 14
Uporedite i videcete i sami [:besan] ovo su profili sa kojih je sebi davala pozitivne ocene, obratite paznju.. Lakica50, tamarobica046, Juli89, KlaudiaKadar, IvanaRadic [:smejatise] hahahahaha pa ocigledno je [:besan] [:besan] [:besan] [:isfrustriran] [:uplasen]
2014 12 14
@Bengalica27, evo da podignemo i ovu... Ako je admin ne obrise zatrpace je rasprodajama [:vrtoglav] Strasno je koliko se ljudi jeftino prodaju, tuga...
2014 12 15
@PunOrmar zato sam ja svoje gace "onima" prodavala skupo, jer po meni je najnize dno dna prevariti posteno bice, to je jeftino, a ja sam super skupo prosla da nikoga nisam prevarila i mogu mirno da spavam nocu bez grize savesti, jos mi se i zahvaljivali :)
2014 12 15
Naravoucenije: treba umeti biti UMERENA BUDALA, ali ne na stetu drugih (pogotovo postenih ljudi)... Jer ono sto ja mogu da uradim, to neko moze samo da sanja, a ono sto neki prevarant uradi, to Bengalicica ne moze ni da sanja a kamoli da joj padne na pamet....
2014 12 15
MRZIM PREVARANTE [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] PRE BIH BILA I STRIPTIZETA NEGO PREVARANT, AKO SAM VEC U TAKVOJ SITUACIJII... A NIKADA NECU RAZUMETI TE MOZGOVE KOJI MOGU DA IMAJU INTERNET (ZNACI NIJE SITUACIJA DA NEMAJU ZA HLEB) A NE MOGU DA ZARADE PARE NA NACIN DA NEKOM NE STAJU NA MUKU... FUJ!!!
2014 12 15
Nekim ljudima je obraz djon! Ali karma je cudo, sve se vrati, polako....
2014 12 15
Evo i mene-prevarene osobe. Tačno je, kupila sam od Snežane Rowenta četku, neispravnu. Spustila mi je dosta cenu, platila sam je 1300 din. Rekla je da njoj i onako ne stoji pošto se ne fenira. Međutim, četka je neispravna. To je stayler četka koja vrti levo ili desno dok duva topao vazduh i tako suši. Ovde vrti levo-desno ali fen ne radi, tj. uopšte ne duva toplo, a ni hladno. Pa, čemu onda ovako služi. Možda da masirate glavu, čupate kosu..... Tražila da joj vratim pošto mi uplati novac, a ja ću platiti članarinu jer je ona platila prethodnu, a ona kaže-Prvo ti meni pošalji, pa ću ja uplatiti kada dobijem, ili kada se vratim sa odmora. Neću da me neko pravi budalom i drugi put. A, možda opet sa istom neko da nasedne. Nadam se da neće potrošiti pare u zdravlju i sreći
2014 12 15
Pardon, ne članarinu, nego poštarinu. Iznervirana, nema šta
2014 12 15
Hahhah 23 profila nmg nikako da napravim i da dam sebi pozitivnune budi glupa i jadna lolo,to je pod br.1. Pod br2. LOLA je dno od devojke,narucila sam torbu koja je iznosena a oznacila kao nova,aj sto je iznosena vec nije htela da vrati ,pa odgovori zasto nisi htela da vratis? Jer si se uvukla u dupe adminu da bi izbrisali moj komentar,e jadnice ...pa ne radi se to tako...ja sam postena i niko nije dobio losu stvar to mozete da pitate osobe koje su kupile kod mene ...a pod br.3 Miro ,rekla sam da cu ti vratiti i tako ce biti,ali sada trazim posto ste napravili prevaranta od mene da ovo sve izbrisete ,da u moje utiske ostavite pozitivana utisak pa cu vam vratiti!
2014 12 16
SnezanaRadic , kad već oplićeš devojku za tu famoznu torbu, većina nas koje smo tada uočile i propratile temu, seća se da si ti istu okačila na prodaju sa sve opisom kako je u perfektnom stanju. Kako to da je tebi kao kupcu bila loša, a kada si se pojavila u ulozi prodavca, bila je perfektna?
2014 12 16
Ona nesto trazi!!!! HAHA [:smejatise] Zapravo ne mogu da se spustim toliko nisko da bi smo bile na istoj talasnoj duzini pa da ti objasnim neke stvari!!! Evo poruke koju mi je doticna poslal u inbox.. blago je reci da sam zgrozena da jedna devojka moze da napise ovako nesto!!! debil od SnezanaRadic , pre 4 sata Debilko ,slusaj,nemoj vise da me uzmes u ta smrdljiva usta,da ne bi dosla u Nis(nadjem te interpolom ) ako znas sta je to,i zabijem ti kurac ! To sto ti prodajes pocepane torbe i neces da vratis ja nisam takva! Ja se necu obogatiti za 1000 din ,imam mnogo vise od toga....ti jadnice idi uvlaci se svima u dupe
2014 12 16
1 2 3 4