Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Evo dokle je doslo!!!

Hahahah sta li pokusavas nije mi jasno zaista!!! I ne znam zasto sam uopste luda da ti pravim drustvo!!! Mrzim nepravdu i takve imbecile kao sto si ti!!!! [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] Ajde iskopiraj ti to sto ja nisam!!!! [:besan] [:besan] [:besan]
2014 12 17
Pa jedino maloumni nmg da shvate ...:) pa posto si prvu iskopiraj i drugu ,ja nisam nista i necu ! Ali ti ,posto vidim da nemas pametnija posla hihih vidimo se!
2014 12 17
Da si htela da izgladiš stvari sa mirom, ne bi dočekala da te i ona ovde prozove, tako da ro vadjenje na ove prozivke ovde ne stoji. A što se jakih potpora tiče, imamo ih i mi(bar se nadam za ostale devojke-žene), ali smo dovoljno jake i same da se ne pozivamo na iste. Eto, može nam se :-)
2014 12 17
Samo da odgovorim na por.sandoline! Ne,uopste nisam napisala da je perfektna jer nije,napisala sam da mi je takvu torbicu poslala ,mozda ce nekom odgovarati ,meni ne jer ne bih mogla nositi tudje nosene stvari ... i spustena je bila zbog ostecenja duplo...
2014 12 17
JA SAM JOJ LEPO REKLA KAD SE VRATIM SA PUTA ,TAKO BI I URADILA DA NISTE OVO PISALE,A SADA UINAT NECU ! SHVATI DA JA NE ZIVIM OD KRPICA ,A VI KOJE ZIVITE LIZITE DU*E ADMINU MENI NE PADA NA PAMEM !
2014 12 17
Sram te bilo, samo cu to reci!!! Bog mi je svedok da sam ti poslala NOVU torbicu, a to sto ti nisi pitala za mere i sto ti nije odgovarala TO JE TVOJ PROBLEM!!! Sada makar ispadni fer i vrati devojci novac koji si joj otela poslavsi joj pokvarenu cetku!!! Veruj mi, pravda je spora ali dostizna, sve ce ti se vratiti i to duplo!!!!
2014 12 17
Ne bi mogla da nosiš tudje nošene stvari? Na osnovu uvida u spisak onih od kojih si kupovala, rekla bih da ipak u ormaru imaš poprilično tudjih nošenih stvari. Lepo reši to sa mirom i bar tu pokaži delić pozitivnih ljudskih osobina. Lepa reč i gvozdena vrata otvara. E sad, pošto niko ovde ne živi od krpica, nego od svog rada, ja odoh polako. [:poljubac]
2014 12 17
Bas nista tudje nemam u ormaru,sve sto je kupljeno prodato je,kupovala sam cisto iz dosade a i malo da se potrose pare...smesnee ste majke mi ....Ko bi jos posle ovoga vratio? Niko ,tako da,evo vam odgovora.! Zdravo!
2014 12 17
Nema potrebe za pravdanjem. Sve je jasno. Pametnom dosta :-)
2014 12 17
Kao sada navodno ne zeli da vrati devojci novac zbog nas!!! Pa mene bi bilo sramota da napisem tako nesto!!! Opet kazem, prvo nije trebalo da saljes pokvarenu stvar pa ne bi bilo potrebe za vracanjem!!!
2014 12 17
.I. Ne smarajte ,sve je jasno i sa vama,lizete dupe adminu pa sredjujete pozitivne utiske ....ajde dosta foliranja ...
2014 12 18
utisci se dobijaju postenim i korektnim saradnjama,naravno-ti ih nemas,pa i ne znas da se TAKO dolazi do istih.Admin nema veze sa tim.
2014 12 18
Da,da nemam ,pa kad si nepismena pa ne vidis br 23 hahahhaahahahah
2014 12 18
ShinyGirl nemoj da se trudis da bilo sta objasnjavas [:smejuljitise] Ona ocigledno nema pojma kako sajt funkcionise, kladim se da ni za forum nije cula nego joj je neka od clanica poslala poruku da pogleda [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Eeeee nije ni njoj jadnici lako bez mozga [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:vrtoglav]
2014 12 18
kao sto ti imas 23,tako neke imaju i 233,a neke i skoro 1000.Hajde da ti plasticno objasnim-kao sto si ti dobila te neke plusice,neke su imale vise od 23saradnje DOBRE,pa su i dobile vise od 23utiska.NIJE im ih urednica namestila,ne brini,uredica se ne moze nakaniti ni sa vama olosima i lopovima da se izbori jer vas je premnogo,a bas joj na pameti da se i davanjem laznih utisaka bavi.Slanjem pokvarene cetke koju si predstavila kao ispravnu,sta si ocekivala da dobijes-plusic?Naravno da ne,a dobila si i razapinjanje ovde,javni blam,zbog mizerne cifre.Kad si vec takva faca, sto ne opljackas banku za neki veci kes,ne odradis drzavu za milione preko poreza ili na neki drugi nacin?Ne,ti se zadovoljavas tako bednim stvarima i jos se svadjas.Ni 7dana od te cifre ne mozes da sklopis,sramotno je za sta si prodala obraz.Nekim cudom mogu da kazem da je devojka koja uzela oko 1300€ ovde uradila ok posao,naravno ima takav obraz da joj to nije problem-ja ne bh mogla,ali je bar uzela neku cifru,a sta si ti uradila osim sto si se izblamirala?Nista,pokrpila dve kafe i novine,uz kolac da se zasladis.Da li je su te dve kafe i kolac toliko vredni naspram obraza?
2014 12 19